Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel Vaatlerini Açıkladı

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel'in projeleri, kapsamlı ve etkileyici bir şekilde sunularak büyük ilgi gördü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2024 12:09

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, projelerini Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşen tanıtım toplantısında muhteşem bir lansmanla açıkladı. Ayrıntılarıyla sunduğu projeler, hemşerileri ve otoritelerden tam not aldı.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÇIĞIR AÇACAK PROJELER

Fırat Görgel, projelerini 10 başlık altında hazırlayarak sosyal belediyecilikten başladı. Kadın, engelli, yaşlı, genç, çocuk ve sosyal yardım alanlarına odaklanan projeler, özellikle Sosyal Dayanışma Merkezi ve gençlik merkezleri ile büyük beğeni topladı.

ghw7mrwwuaa6q8r.jpg

ÇOCUK KÖYÜ VE SIR BARAJI TURİZME KAZANDIRILIYOR

Çocuklara yönelik Çocuk Dayanışma Merkezleri ve Çocuk Köyü projesi, salonda büyük heyecan yarattı. Görgel, Sır Barajı üzerine yapılacak köprü ile güney çevre yolunu tamamlamayı hedefleyerek şehri turizme kazandırmayı planlıyor.

ghw7lfdweaauxbf.jpg

ULAŞIMDA DEVRİM: YENİ TRANSİT YOLLAR

Ulaşım alanında da şehrin beklentilerine cevap veren Görgel, şehrin etrafında çevre yolu ringi oluşturacak bir projeyle çevre illerle transit bağlantıyı güçlendirecek.

ghw7mrvxsaagar9.jpg

AĞCALI KAVŞAĞI VE KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM

Ağcalı kavşağının sabah ve akşam saatlerindeki trafik sıkışıklığını hafifletecek projelerle trafik yönetimine önem veren Görgel, köprülü kavşaklarla şehir içi trafiği rahatlatacak.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE VE DOĞA PROJELERİ

Şehri çevreleyen yeni transit yol ve Sır Barajı çevresinin turizme kazandırılmasıyla çevre ve doğa projelerine vurgu yapan Görgel, bisiklet yolları ve yeşil alanlarıyla şehre nefes aldıracak.

KÜLTÜR VE TURİZME DESTEK: GELENEKSEL FUAR VE YENİ STADYUM

Görgel'in ağustos ayında düzenleyeceği geleneksel fuar organizasyonu, kültür ve turizme katkı sağlayacak. Ayrıca, şehre yapılacak yeni stadyum projesi büyük ilgi gördü.

ghw7mr6xeaesmld.jpg

AKILLI KÖY VE KENTSEL DÖNÜŞÜM: ŞEHRİ GELECEĞE TAŞIYAN PROJELER

Akıllı Köy projesiyle teknolojiyi kullanarak köyleri geliştirecek olan Görgel, kentsel dönüşüm çalışmalarına eski mahallerden başlayarak şehri modernize etmeyi planlıyor.

SALONDAN TAM NOT ALAN PROJELERLE KAHRAMANMARAŞ'IN GELECEĞİ AYDINLANIYOR

Fırat Görgel'in detaylı ve etkileyici sunumuyla projeler, salondakiler tarafından büyük bir ilgi ve destekle karşılandı. Kahramanmaraş'ın geleceği için planlanan bu projeler, halkın beklentilerine cevap veren önemli çözümleri içeriyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.