Kahramanmaraş ASKF'de devir teslim töreni yapıldı

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ergün Önal 16. Olağan Genel Kurulda Başkan seçilen Ekrem Karaoğlan'a görevi devir etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2021 15:40
Kahramanmaraş ASKF'de devir teslim töreni yapıldı

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda 16. Olağan Genel Kurulunda, Aday olacağı belirtilen ve divana liste veren Eftal Karaçalı'nın listesini geri çekmesi ile tek aday olan Karaoğlan 141 delegenin oyunu alarak Kahramanmaraş ASKF'ye 1986'dan bu yana merhum Necati Sarıgül, Mehmet Bağrıaçık ve Ergün Önal'ın ardından dördüncü başkan oldu.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ergün Önal, 16. Olağan Genel Kurulda Başkan seçilen Ekrem Karaoğlan'a görevi devir etti.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mehmet Bağrıaçık toplantı salonunda gerçekleşen devir teslim töreninde yeni Başkan Ekrem Karaoğlan tarafından Ergün Önal'a çiçek takdim edildi.

Devir teslim töreninde konuşan, yeni Başkan Ekrem Karaoğlan,'' Sizden aldığım bayrağı daha ileriye taşıyacağız,'' dedi. Ergün Önal ise, ''Nezaketiniz için teşekkür ederim, Çok yorucu bir genel kurul yaptık, alnımızın akıyla çıktık. Birlik olalım, birlikten kuvvet doğar. Bu görevi 30 yıllık dostum Ekrem Karaoğlan'a devir etmekten memnuniyet duyuyorum. Hepinizden bir kez daha helallik istiyorum,'' dedi.

ADALETTEN ŞAŞMADAN HERKESE EŞİT OLMAYI ÖN PLANDA TUTUYORUZ

Ergün Önal'dan görevi teslim alan Ekrem Karaoğlan Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda basınla bir araya geldi. ''Bizde ayrımcılık yok. Seçim bitmiştir. Tüm Kulüplerimiz bizimle aynı mesafededir. '' dedi.

 Ekrem Karaoğlan sözlerine ''Bildiğiniz gibi arkadaşlar geçte olsa pandemiden dolayı Genel Kurulumuzu 4 Nisan Pazar günü gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Delegelerimizin büyük bir katılımıyla genel kurulu tamamladık. Katılım sağlayan tüm delege arkadaşlarıma teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle görevi teslim aldık, bayrağı aldık. İnşallah bayrağı layıkıyla taşıyacağız.” şeklinde başladı.

GÖREV DAĞILIMI YAPTIK

 Yeni yönetimini açıklayan Ekrem Karaoğlan,'' Görev dağılımı yaptık arkadaşlar, görev dağılımında şöyle bilgi vereyim sizlere, Adnan Alagöz Başkan Vekili, Abdurrahman Akbaba Başkan Yardımcısı, Hüseyin Eralp Başkan Yardımcısı, Hasan Tandoğru Başkan Yardımcısı, Ahmet Güler Genel Sekreter, Ali Aydın Mali Sekreter, Hüseyin Akaya Örgütleme Sekreteri, Kerametin Güler Halkla İlişkiler Sekreteri, Adem Karaköse Eğitim Sekreteri, Mustafa Atcı Sosyal İlişkiler Sekreteri, Hüseyin Şahin Bozdağ Federasyonumuzun Basın Sözcüsü, Sizle daha iyi iletişime geçmesi için böyle bir bölüm açtık. Ali Kazancı, Altan Özer, İsmail Avanoğlu, Bayram Yapar, Akif Akkaya yönetim kurulu üyelerimiz olarak görev yapacaklar'' şeklinde konuştu.

BİZDE AYRIMCILIK YOK

Spor camiasına mesaj vererek sözlerini tamamlayan Ekrem Karaoğlan, “Arkadaşlar seçim geride kaldı. Biz tüm Kulüplerimizle aynı mesafede olacağız. Şunun altını çizmek istiyorum Adaletten şaşmadan herkese eşit olmayı ön planda tutuyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Buradan geçen her Kulübümüz bizi ziyaret etsinler. Gelip çayımızı içsinler biz mutlu oluruz. Kapımız her zaman açıktır. Bir kez daha söylüyorum Bizde ayrımcılık yok Seçim bitmiştir. Tüm Kulüplerimiz bizimle aynı mesafededir. Şu bize oy verdi. Şu bize oy vermedi ayrımı yoktur'' dedi.

 

ASKF GÖREV DAĞILIMI

YÖNETİM KURULU

GÖREVİ

EKREM KARAOĞLAN

BAŞKAN

ADNAN ALAGÖZ

BAŞKAN VEKİLİ

ABDURRAHMAN AKBABA

BAŞKAN YARDIMCISI

HÜSEYİN ERALP

BAŞKAN YARDIMCISI

HASAN TANDOĞRU

BAŞKAN YARDIMCISI

AHMET GÜLER

GENEL SEKRETER

ALİ AYDIN

MALİ SEKRETER

KERAMETTİN GÜLER

HALKLA İLİŞKİLER SEKRETERİ

ADEM KARAKÖSE

EĞİTİM SEKRETERİ

HÜSEYİN AKKAYA

ÖRGÜTLENME SEKRETERİ

MUSTAFA ATCI

SOSYAL İLİŞKİLER SEKRETERİ

HÜSEYİN ŞAHİN BOZDAĞ

BASIN SÖZCÜSÜ

ALİ KAZANCI

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

İSMAİL AVANOĞLU

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

BAYRAM YAPAR

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ALTAN ÖZER

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

AKİF AKKAYA

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

 

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.