Kahramanlarımız şehre döndü

Birçok bölgeyi etkisi altına alan orman yangınlara karşı Osmaniye, Antalya ve Muğla’da söndürme çalışmalarına katılan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personellerini karşılayan Başkan Güngör: “Bugün arkadaşlarımız şehrimize döndüler. Yangınlar büyük ölçüde..

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2021 14:15
Kahramanlarımız şehre döndü

Birçok bölgeyi etkisi altına alan orman yangınlara karşı Osmaniye, Antalya ve Muğla’da söndürme çalışmalarına katılan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personellerini karşılayan Başkan Güngör: “Bugün arkadaşlarımız şehrimize döndüler. Yangınlar büyük ölçüde kontrol altına alındı. İtfaiye teşkilatımıza bölgede gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar sebebiyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yangın bölgelerinde söndürme çalışmalarına destek veren itfaiye erleriyle bir araya geldi. Başkan Hayrettin Güngör, “Geçtiğimiz günlerde ülkemizde çok büyük bir yangınla karşı karşıya kalmıştı. Türkiye’miz bütün kurumları, itfaiye teşkilatları, gönüllüleri, orman teşkilatlarıyla müdahale etti. Biz de Kahramanmaraş İtfaiyesi olarak 6 araç 13 personelimizle illerimize buradan destek verdik. İtfaiye teşkilatımıza bölgede gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar sebebiyle teşekkür ediyorum. Dua ediyoruz ve diyoruz ki afetler olmasın” ifadelerini kullandı.

6 ARAÇ VE 13 PERSONEL DESTEĞİ

Son destek bölgesi Muğla’nın Köyceğiz kırsalı olan 6 araç ve 13 uzman itfaiyeciden oluşan ekip, orman yangınlarında başarılı müdahaleler gerçekleştirdi. Yangınların görülmeye başladığı ilk andan itibaren ilk olarak Osmaniye’ye intikal eden tecrübeli personeller, ilerleyen süreçte Antalya’da etkisini artıran yangınların ardından Ahmetler mevkiinde görevlendirilmişti. Orman Genel Müdürlüğü, kolluk kuvvetleri ve onlarca sivil gönüllüyle koordineli şekilde çalışan ekipler, yangınların kontrol altına alınmasında önemli bir rol oynadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.