Kaçar, Okumuş’a teşekkür etti

Bir dizi ziyaretler için Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar, ziyaretleri arasında Türkoğlu’nu pas geçmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2019 16:15
Kaçar, Okumuş’a teşekkür etti

Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş eşliğinde, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve teşkilat üyeleri ile birlikte, İlk olarak Okçuluk ve Binicilik Eğitim Merkezini, sonrasında ise İmalı deresi rekreasyon alanı, yürüyüş yolu, meydan Şelalesi ve son olarak da Millet meydanı içerisinde bulunan millet kıraathanesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek çay içtiler.

Başkan Okumuş’un Türkoğlu’na kazandırdığı projeleri ve yatırımları yerinde inceleyen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Byapmış olduğu projeler ve yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

kacar,-okumus’a-tesekkur-etti1.jpg

TAZİYE EVİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Türkoğlu Belediyesi, kırsal mahallelere yatırımlarına devam ediyor. Sosyal tesis alanında birçok projede farkındalık oluşturan Türkoğlu Belediyesi, taziye evi çalışmalarına aralık vermiyor.

Türkoğlu Belediyesi tarafından Avşarlı mahallesinde inşa edilecek olan taziye evinin birinci etap temel beton dökümü yapımı yapıldı. Çok amaçlı sosyal tesis olarak kullanılacak olan taziye evi inşaatı kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.