İstihdam şampiyonu Kipaş’a ödül

35 yıl önce başlayan azmin meyveleri Kahramanmaraş’a istihdam olarak dönerken, bünyesinde en çok istihdam sağlayan Kipaş Holding 2019 yılında da en çok işçi istihdam eden kurum oldu. Kipaş’a ödülü, İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarında takdim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2019 11:42
İstihdam şampiyonu Kipaş’a ödül

Kahramanmaraş’ta yaptığı yatırımlarla kenti üretim üssüne çeviren Kipaş Holding ihracat, vergi, üretim ve yatırımların ardından istihdamda da rekor kırdı. Kipaş Holding, Kahramanmaraş İşkur İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi Çerçevesinde ‘Bu Fuarda İş Var’ temalı 6’ıncısı KSÜ’de açılan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarına katıldı. Bünyesinde görev yapan 10 bin kişilik dev istihdam ordusuna yenilerini eklemek ve aile bağını genişletmek isteyen Kipaş Holding, fuarda stant açarak kurumlarıyla çalışmak isteyen üniversite öğrencilerinin CV’lerini kabul etti.

 

Bünyesinde düzenlediği eğitim programlarıyla Kahramanmaraş Sanayisinin ara teknik eleman sorununu çözen ve başarılı kursiyerleri bünyesinde istihdam eden Kipaş Holding’in insan kaynakları departmanı uzmanları ise stantlarını ziyaret eden üniversite öğrencilerine kurumlarıyla ilgili bilgiler verdi, iş başvurularını kabul etti.

istihdam-sampiyonu-kipas’a-odul1.jpg

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Fuarın açılış konuşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde Kipaş, 2019 yılında da en çok istihdam sağlayan firma ödülüne layık görüldü.  Ödülü Kipaş Holding adına Personel Müdürü Sedat Kazancı, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu’nun elinden aldı.

Ödülle ilgili bir açıklama yapan Kipaş Holding Personel Müdürü Sedat Kazancı: “Her yıl düzenlenen istihdam fuarında bu yılda yerimizi aldık. En çok istihdam sağlayan firma ödülüne layık görüldük. Ben bu organizasyonda emeği geçen rektörümüze, İşkur İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Başarılı olmasını diliyorum” dedi

İLETİŞİM KANALLARI AÇIK

İşkur Kahramanmaraş İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmaların yerinde olduğunu belirten Kazancı şöyle konuştu: “İşkur İl Müdürü Ali Yüce Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bir özel sektör zihniyeti ile çözüm odaklı her zaman iletişim kanalları açık, her konuda destek ve yardımlarını esirgemeyen ekibi ile birlikte, istihdam başarısı konusunda ciddi katkıları oldu. Biz milli, yerli kendi insan kaynaklarımıza yönelik çıtayı ve kaliteyi yükseltmek suretiyle ülkemize her zaman hayırlı işler yapmayı amaç edinmek istiyoruz. Nitekim İHA’larımız ile SİHA’larımız ile kendi milli imkanlarımız ile bir şeyler yaptığımız zaman ne kadar başarılı olduğumuzu görüyoruz. Buradan da tarih yazan Mehmetçiğe selam gönderiyoruz.

istihdam-sampiyonu-kipas’a-odul2.jpg

BU TİP FUARLARIN NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ BULMA KONUSUNDA FAYDASI OLUYOR

En azından gençlerimize bir rehberlik görevi yapıyoruz. Bir grup öğrencimiz az önce buradaydı. Mülakatta veya CV hazırlamada nelere dikkat edilmesi gerektiğine dair bilgiler aldılar. Onların ileriki iş hayatına da ışık tutmaya çalışıyoruz. Her ne kadar da devir iletişim çağı da olsa, insanların artık internet üzerinden bir takım insan kaynakları üzerinden müracaat yapsa da, birebir görüşmek her zaman daha farklıdır, daha faydalıdır”

Bugün kapılarını açan Fuar iki gün açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.