İstanbul Evden Eve Nakliyat

Demtaş Nakliyat olarak evden eve nakliyat sektörünün bir numaralı adresi olmaktan gurur duyuyoruz. 1990 yılından beri hizmet verdiğimiz bu sektörde %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz ile milyonlarca olumlu geri dönüş alıyoruz. Bizler...

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2023 22:45
İstanbul Evden Eve Nakliyat

Demtaş Nakliyat olarak evden eve nakliyat sektörünün bir numaralı adresi olmaktan gurur duyuyoruz. 1990 yılından beri hizmet verdiğimiz bu sektörde %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz ile milyonlarca olumlu geri dönüş alıyoruz. Bizler için en güzel kazanç siz müşterilerimizin memnuniyeti. Bu kapsamda en kaliteli hizmeti sunmak için 3 adet geniş depomuz, 8 adet donanımlı nakliyat aracımız ve 20 adet alanında uzman, işinin değerini bilen personel kadromuzla sizlerin 7/24 hizmetinizdeyiz. Eşyalarına gelebilecek herhangi bir zarar konusunda da, eşya sigortalama yaptırabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde taşınmanız için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Demtaş Nakliyat olarak İstanbul ve civarında her türlü nakliyat ve depolama hizmeti sunuyoruz.

Demtaş Eşya Depolama

Sizlere verdiğimiz kaliteli nakliyat hizmetinin yanında, bir yerde depolamanız gereken eşyalarınız için eşya depolama hizmeti de sunuyoruz. Firmamız bünyesinde bulunan 3 adet oldukça geniş depomuz mevcuttur. Talepleriniz doğrultusunda depolanacak eşyalarınızı paketleyerek uzman ekiplerimizle birlikte depolama alanımıza taşıyoruz. Depolama alanında herhangi bir zarar, çalınma durumlarına karşılık hem güvenlik görevlimiz hem de 24 saat işlevli bir kamera sistemiz mevcut. Eşyalarınızın depolandığı oda kısmının anahtarı da sizlerde duruyor. Olası bir sorunda eşyalarına gönül rahatlığı ile ulaşabiliyorsunuz. Aylık ücretler bazında uygun fiyatlarla eşya depolama hizmeti sunuyor, eşyalarınızın güvenlikli ve herhangi bir zarara mahal vermeyecek şekilde korunmasına yardımcı oluyoruz.

Demtaş Ofis Taşıma

Evden eve nakliyat ve eşya depolama hizmetlerinde artık güvenle bize ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. Peki, söz konusu ofis taşıma olduğunda ne yapacaksınız? Yine Demtaş Nakliyat güvencesi altında ofisinizin taşınma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 20 kişilik alanında uzman dev kadromuzla, ofis eşyalarınızın da ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Bu kapsamda mevcut alandan ofis eşyalarınızı güvenilir bir şekilde paketleyerek, donanımlı nakliye araçlarımıza yüklüyor ve taşınacağınız ofisinize en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. Bu kapsamda eğer tercih ederseniz eşyalarınızın ofisinizde paket açılımını ve yerleşimini de sağlıyoruz. Ofis taşıma konusunda da sizlere verdiğimiz profesyonel destek doğrultusunda gönül rahatlığıyla bizi arayabilir mevcut işlemleriniz için talep sağlayabilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.