İş insanı Turgut Sezal’dan 18 Mart mesajı

Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi ve Deva Partisi Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, genç iş insanı Turgut Sezal, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2021 17:24
İş insanı Turgut Sezal’dan 18 Mart mesajı

Sezal yayımladığı mesajında, Çanakkale Zaferinin vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanı olduğunu belirtti.

Sezal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Başkomutanımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sizlere taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” sözlerinin vücut bulduğu bu zafer, Milletimizin istiklali ve istikbali uğruna nelerini feda edebileceğinin en net göstergesidir. Vatanı, Dini, Milleti uğruna savaştan kaçınmayan ve tarih boyu hiçbir zaman geri dönmeyi düşünmeyen düşmanlarını bile kendisine hayran bırakacak kadar asil bir davranış sergileyen kahraman ecdadımız, elde ettikleri bu zafer ile milletimizin hatta coğrafyanın kaderini değiştirmiştir. Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünü kutlamanın ve aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Bu duygularla başta Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK silah arkadaşları olmak üzere Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”-dedi.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.