İş dünyasında TÜMKİAD Kahramanmaraş farkı!

Kahramanmaraş’ta 2020 yılının Ağustos ayında kurulan Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş şubesi, özellikle genç iş insanlarını biraraya getirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2021 14:22
İş dünyasında TÜMKİAD Kahramanmaraş farkı!

Genç iş insanlarının ekonomide söz sahibi olabilmesi için yoğun bir çalışma sergileyen TÜMKİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Muhammet Eliaçık, yaklaşık 6 ay gibi bir sürede üye sayılarının 40’a ulaştığını söyledi. Elaçık, “TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak 2020 yılının Ağustos ayında göreve başladık. Şu anda teşkilatlanmadaki üye sayımızı 40’a ulaştırdık. Bu kadar kısa sürede 40 iş insanını bir arada toplamak bizim nazarımızda bizi gururlandırdı, onurlandırdı. Tab bu sayı böyle kalmayacak. Bizim ilk yıl için hedefimiz 50 üye idi. Biz, bunu yaklaşık 6 aylık bir sürede bu üye sayısını kazanmış olduk. Teşkilatlanma yapımızda 13 kişilik bir yönetim kurulumuz var” dedi. Teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini; ancak sosyal faaliyet noktasında pandemi engeliyle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Başkan Eliaçık, şöyle konuştu: “Şu an pandemi nedenyle sosyal faaliyet yapamıyoruz, sivil toplum kuruluşlarına gelen faaliyet yasağının kalkmasını bekliyoruz. Bu sürede de basınımızı ziyaret ederek, iş nsanlarımızı, kurumlarımızı, belediyelerimizi ziyaret ederek TÜMKİAD’ı anlatıyoruz. Artık Kahramanmaraş’ımızda iş dünyasında yeni bir markanın doğuşunu anlatıyoruz. TÜMKİAD’ımızın yükselen bir değer olduğunu anlatıyoruz. İş insanlarımıza artık çok farklı bir sivil toplum kuruluşunun olduğunu, her alanda iş insanlarımıza destek olacak, onların gelişimine katkı sunacak bir sivil toplum kuruluşlarının var olduğunu anlatıyoruz. İnşallah yasaklar bir an önce kalkar, bu pandemi sürecinden kurtulur ve artık özgür hareket etmeye başlarız. Yapacağımız programlara, etkinliklere iş dünyasına yönelik gerçekleştireceğimiz bütün organizasyonlara inşallah en kısa sürede kavuşuruz.”

TÜMKİAD Kahramanmaraş Şubesinin iki büyük projesi olduğunu dile getren Eliaçık, bu projeleri gerçekleştirmek için pandeminin bitmesini beklediklerini kaydederek şunları söyledi: “Bu yıl için hem şehrimize değer katacak, hem TÜMKİAD’ımızı ön plana çıkaracak iki tane büyük projemiz var. İnşallah çok kısa sürede bunların tanıtımına başlayacağız. Şu an arkadaşlarımız bu projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bunların dışında da şehrimizde farklı projeler gerçekleşitreceğiz. Kahramanmaraş’ta aktif, her alanda sahada olan bir sivil toplum kuruluşu olmak amacındayız. Ve bunun için de yönetim kurulu arkadaşlarımız ve üyelerimzle kol kola girerek çalışıyoruz. Çok güzel işler gerçekleştireceğimize inanıyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.