İnsanların birbiri ile tanışma ihtiyacı karşılandı

HANİFİ ÖKSÜZ KİPAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI-KMTSO MECLİS BAŞKANI

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
İnsanların birbiri ile tanışma ihtiyacı karşılandı

HANİFİ ÖKSÜZ KİPAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI-KMTSO MECLİS BAŞKANI

PROGRAMIN HEDEFİ NEYDİ?

Bu tarz programlar şehrin sosyal faaliyetlerini arttırıyor. Aynı zamanda genç nesil ile eski nesil bir araya geliyor. İnsanların birbirini görmeye ve tanışmaya ihtiyacı var. Bu bakımdan ben çok olumlu buluyorum.

BU TÜR PROGRAMLARIN İNSANLARIN TİCARETİNE YANSIYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Daha çok iletişim içerisinde olmamız lazım. Bu bakımdan önemli buluyorum. İnşallah ekonomide biraz daha düze çıkar, rahat ederiz.

ENERJİYE YAPILAN ZAMLARI NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?

Yapılan zamlar bütçenin iki yakasını bir araya getirmek için. Bu zamlar insanların canını yakıyor. Diğer bir konu ise daha çok tasarruf etmeliyiz. İsraftan kaçmalıyız. İsrafa kaçan yatırımlar yapılmamalı, israfa yönelik şeyler yapılmamalı.

ÜLKE SON ZAMANLARDA SAVUNMA SANAYİSİNDE ÇOK İLERLEME KAYDETTİ. BU KONUDA Kİ GÖRÜŞLERİNİZ NELERDİR? KİPAŞ OLARAK KURŞUNGEÇİRMEZ KUMAŞ ÜRETİMİYLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VARDI AŞAMADASINIZ?

O görevi biz tamamladık ve silahlı kuvvetlerimize başarılı bir şekilde teslim ettik. Ülkemiz adına bu tarz işler tekstilci olduğumuz için bize düştü. Biz de bunu layıkıyla gerçekleştirdik.  Ülkede ki savunma sanayinin ilerlemesi güzel bir şey. Kendi gereksinimlerimiz sağlayamazsak başkaları bizleri istedikleri gibi yönlendirebilir.

AYDIN SÖKE’DE YAPILAN YATIRIM HANGİ AŞAMADA?

Aydındaki yatırımımız normal bir şekilde devam ediyor. 1 yıl sonra faaliyete geçecek.

TİCARET SANAYİ ODASININ ŞEHİR EKONOMİSİNE KATTIĞI DEĞER İLE İLGİLİ NELER SÖYLERSİNİZ?

Ticaret Sanayi Odası iş dünyasının temsil ettiği en büyük kurum. Burada her sektörün temsilcisi var. Bize en iyi şekilde destek olmaya çalışıyorlar, emek veriyorlar. Halkımızdan iş dünyasından daha çok ilgi görmesi lazım. Bizim milletimiz bu tür şeylere fazla ilgi göstermiyor. Sadece kendi işiyle ilgileniyor. Bu gibi sosyal faaliyetlerle daha fazla ilgilenmemiz lazım. Ben bunu kültürümüzün zayıf noktası olarak görüyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.