İnsanlar sadece bakmakla yetiniyor

Pazarcık’ta faaliyet gösteren Prens-es Mağazası Abdulkadir Kara, son dönemlerde ekonomi alanından ki dalgalanmanın ilçeye gösterdiği etkiler ile ilgili gazetemize açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2018 11:47
İnsanlar sadece bakmakla yetiniyor

Kara; “işletmemiz yeni sayılır, her yeni kurulmuş olan işletmelerde olduğu gibi bizde maddi yönden problemler yaşıyoruz. Küçük bir aile kuruluşu olan işletmemizde bu dönemlerde gündemin yoğunluğu kurların dalgalanmasından dolayı alım-satım faaliyetleri konusunda problem yaşıyoruz. Sattığımız ürünü neredeyse yerine koyamıyoruz. Esnek fiyat politikası seyrederekten sürümden kazanmaya çalışıyoruz. Son dönemlerde uluslararası alanda ki müzakerelerin ülkemiz adına negatif yönde gelişmesiyle doğrudan ve dolaylı olarak bizler de etkilendik” dedi.

Kara; “Bunu fırsat bilenler de fiyatları oldukça yüksek tutarak kalkınmamızı ileri derecede zorlaştırıyor. Fiyatlar konusunda ise müthiş bir dalgalanma mevcut. Tedarikçi ve nihai tüketici fiyatlandırmanın nasıl olacağı konusunda kesinlikle düşünceler içerisinde ve problemler yaşıyor. Bu dalgalanmalar olumsuzluklara yol açmasına rağmen tam anlamıyla Pazarcığı etkilemiş değil. Geçtiğimiz yıllara bakarak bu yıl gurbetçilerinde etkisi istediğimiz gibi olmadı. İnsanlar artık alışveriş yapmak yerine fiyatların etkisiyle sadece bakmakla yetiniyor” açıklamalarına yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.