İnsan Vakfı, İzmir’de yaraları sarmaya devam ediyor

İnsan Vakfı İzmir'de yaşanan depremin ardından yaraları sarmak için seferber oldu. Deprem nedeniyle bölgeye yardım malzemesi gönderdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2020 17:25
İnsan Vakfı, İzmir’de yaraları sarmaya devam ediyor

Vakıftan yapılan açıklamada, depremin ardından genel merkez binasında kriz masası oluşturulduğu, daha sonrasında İzmir Bölge temsilciklerinin alana ulaşarak acil yardım ekibinin afetin vurduğu bölgelere sevk edildiği belirtildi.

İnsan Vakfı, 10 kişilik acil yardım ekibi ile depremin yaşandığı bölgede her gün düzenli olarak 1000 kişiye çorba dağıtımlarını gerçekleştiriyor. Vakıf, Afetzede vatandaşların yaralarını sarmak için bölge halkının hizmetinde olacağı aktarılan açıklamada, afet bölgelerinde kriz sona erene kadar bölge halkına yardımların sürdürüleceği bildirildi.

İnsan Vakfı Genel Başkanı Sinan Aktaş, "İzmir’de depremden etkilenen kardeşlerimizin yaralarını iyiliklerle sarıyoruz. İnsan Vakfı depremin yaşandığı ilk dakikadan itibaren oluşturulan kriz masası sonrası Acil Yardım Ekibi ile çalışmalarını hızlandırırdı. Her gün düzenli olarak deprem bölgesinde 1000 kişiye çorba ve ikram dağıtımlarını sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.