İnsan nasıl uçar? Başarıya giden yol

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2019 16:39
İnsan nasıl uçar? Başarıya giden yol

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığının desteği, Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) ile Kariyer, Girişimcilik ve İnovasyon Öğrenci Topluluğu  (KAGİT) işbirliğiyle “İnsan Nasıl Uçar? Başarıya Giden Yol” konulu konferans düzenlendi.

insan-nasil-ucar,-basariya-giden-yol1.jpg

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. Türkiye’nin farklı illerinden uzman isimleri üniversitemiz öğrencileriyle buluşturan bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Rektör Can, konferansın katılımcıların zihinlerinde yeni ufuklar açması temennisinde bulundu.

Rektör Can, konferansın konuşmacısı Doç. Dr. İbrahim Sayın’ın babası Kahramanmaraşlı duayen Gazeteci Osman Sayın’ı da bu vesile ile rahmetle anarken, konferansın düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

insan-nasil-ucar,-basariya-giden-yol2.jpg

İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, ve KAGİM Müdürü KAGİT Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ali Haluk Pınar da kısa birer konuşma yaparak konferansın düzenlenmesine katkı sunanlara teşekkür ettiler.

İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Elif Kocagöz ise konferansın konuşmacısı ağabeyi Doç. Dr. İbrahim Sayın’ı hakkında katılımcılara bilgilendirme sunumu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Öğretim Üyesi ve Tedx Konuşmacısı Doç. Dr. İbrahim Sayın “İnsan Nasıl Uçar? Başarıya Giden Yol” konulu konferans sunumunu gerçekleştirdi. Sayın, insanı başarıya ulaştıran süreçlere ilişkin katılımcıları bilgilendirirken konuya ilişkin sorularıda cevaplandırdı.

Konferans sunumunun ardından Rektör Prof. Dr. Niyazi Can tarafından Doç. Dr. İbrahim Sayın’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.