Halime Uzungündeş'den kürekte bronz madalya

Özyeğin Üniversitesi Çekme Köy Kampüsü Spor tesislerinde düzenlenen "Salon Kürek (Ergometre) Türkiye Şampiyonasına katılan Sporcumuz Halime Uzungündeş 1000 MT. 04:17,00 derecesi ile Şampiyonayı 3. tamamlayarak Bronz Madalyanın sahibi oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2018 10:29
Halime Uzungündeş'den kürekte bronz madalya

Başarılı sporcumuz Halime Uzungündeş, Antrenörü ve Kürek takımı şampiyona dönüşü Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret ettiler. Kabakcı elde edilen başarıdan dolayı memnuniyetini ifade ederek şunları söyledi.

“Kılavuzlu Su Sporları Merkezinde Olimpik Birer branş olan Kano ve Kürek branşlarında çalışmaları başlattık. Kısa süre içerisinde çok olumlu sonuçlar aldık. İlimiz gençlerinden büyük ilgi gördü. Bu İki branşta birçok sporcu lisansladık. Çalışmalar meyvesini verdi. Kanoda ulusal anlamda birçok başarı gelirken şimdide Kürek branşında ilk katıldığımız Şampiyonada sporcumuz bronz madalya aldı ilimiz ve ülke sporu adına adına güzel bir gelişme devamı gelecek inşallah daha bir çok Kürek sporcumuz farklı kategori gruplarında çalışmaları devam ediyor. Bir ilki başaran Halime Uzungündeş kardeşimizi ve antrenörlerini tebrik ediyor Başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.