“Hain darbe girişimini unutmadık, unutturmayacağız”

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt 15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde o gece hakkında konuştu. Akkurt, “Vatanını milletini seven insanlar olarak bu darbe girişimini unutmayacağız unutturmayacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2018 16:18
“Hain darbe girişimini unutmadık, unutturmayacağız”

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt 15 Temmuz da tüm esnaf ve zanaatkarın devletin yanında olduğuna dikkat çekerek o gece ortaya çıkan milli birlik ve beraberlik ruhunun yaşatıldığını vurguladı. Akkurt şöyle konuştu:

“Öncelikle 15 Temmuz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize de sonsuz teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimini aziz Türk milleti unutmadı, unutmayacak ve unutturmayacağız. 15 Temmuz 2016 da olduğu üzere Türkiye genelinde olduğu gibi esnaf ve znaanatkârlarımız milletin ve devletinin yanında oldu. Herzamanki gibi de yanında olmaya devam edecektir. Vatan savunmamızı aksatmadan yapacağız. Milli birlik ruhu 15 Temmuz da yeniden ayaklandı ve tüm vatandaşlarımız birbirlerine kenetlenerek duruşlarını sergiledi. Etnik kökeni siyasi görüşü ne olursa olsun hep birlikte darbeye karşı durduk. Herhangi bir olası darbe girişiminde ya da saldırıda yeniden birlik ve beraberlik içerisinde olup zalimin, teröristin, hainin karşısında duracağız. Bu vatan bizim, vatanımızı yine hep birlikte savunup sahip çıkacağız. Sayın cumhurbaşkanımız layığını yapıp milletine güvenmiştir. Millette sokağa çıkaraktan hain darbe girişimini fetö örgütünü bertaraf ederekten cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Vatanını milletini seven insanlar olarak bu darbe girişimini unutmayacağız unutturmayacağız. Ülkemizin de böyle hainlere müsaade etmemesi açısından gençlerimizi de aydınlatacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.