Gerek Ticaret’le kışı sıcak geçirin

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi Gerek Ticaret İşletme Sahibi Ahmet Gerek, Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte insanların odun ve kömüre yöneldiğini kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2017 10:17
Gerek Ticaret’le kışı sıcak geçirin

Odun ve Kömür alımlarında dikkat edilmesi gereken hususlara da değinen Gerek, Sobaların kullanımına çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Gerek Ticaret olarak Türkoğlu’nda, geniş bir alanda hizmet sunduklarını kaydeden Gerek, Türkoğlu’na hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Müşterilere alımlarda kolaylıklar sağlandığını kaydeden Ahmet Gerek, 7 Yıllık tecrübe ile yola devam ettiklerini belirtti.

Gerek: Gerek Ticaret olarak Türkoğlu’nda 2010 yılında hizmete başladık. Amacımız öncelikle ilçemize hizmet etmek, daha sonra yatırımlarımızı büyütmekti. 7 yıllık tecrübe ile ilçemize hizmet ediyoruz. Kapalı alan bakımından Türkoğlu’ndaki en geniş alana sahip olduğumuz için müşterilerimize de istedikleri ürünleri istedikleri zamanda verebiliyoruz.

gerek-ticaret’le-kisi-sicak-gecirin1.jpg

İleriki zamanlarda daha da çok gelişeceğiz. Amacımız Türkoğlu merkez olmak üzere Kahramanmaraş’a da yatırım yapmak. Vatandaşlarımıza kışın odun ve kömür kullanımı ile ilgili olarak bilgilendirmek gerekirse dikkat etmesi gereken belli başlı hususlar var. Bunlardan en önemlisi sobada kullandığınız kömür çeşidi. Kömürün iyisini ve kalitelisini aldığınız zaman ve üstten yakılacak şekilde sobayı yaktığınız zaman zehirlenme ve benzeri riskleri azaltmış olursunuz.

Odunun kuru olanı her zaman için tercih edilmesi gerekiyor. Kuru odun çabuk yanar ve ısısını daha çabuk çevreye yansıtır. Kışın yaklaşması ile birlikte sobalarımızı da kontrol etmemiz gerekiyor. Sobalarımızın temiz olup olmadığı ve bacalarımızın temizliği bunları kontrol edecek sobalarımızı kurmamız gerekiyor.

Gerek Ticaret olarak Türkoğlu’nda ve Kahramanmaraş’tan siparişler alarak müşterilerimize hizmet ediyoruz. Gerek Ticaretin kapısı herkese açıktır gelsin vatandaşlarımız odun ve kömür fiyatlarını öğrensinler bizle tanışsınlar bizle görüşsünler ona göre hareket etsinler.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.