Gençlik Hayalinden Zincirleme Başarı Öyküsü

Gençlik hayalini hayata geçirmek adına başladığı e-ticaretten, zincirleme başarı öyküsü yaratan Lütfü Bozzincir, hayata geçirdiği ‘Karadeniz Çay Fuarı’ ile çay koliklerin damaklarını şenlendirecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2020 13:44
Gençlik Hayalinden Zincirleme Başarı Öyküsü

Gençlik hayalini hayata geçirmek adına başladığı e-ticaretten, zincirleme başarı öyküsü yaratan Lütfü Bozzincir, hayata geçirdiği ‘Karadeniz Çay Fuarı’ ile çay koliklerin damaklarını şenlendirecek.

Eğitim hayatı boyunca tek isteği ticaret yapmak ve bu yolda sürekli araştırma içerisinde olan 21 yaşında ki Lütfü Bozzincir, eğitimini tamamladıktan sonra hayaline e-ticaret yöntemi ile atıldı. İnternetten başladığı ticaret hayatına Karadeniz Çay Fuarı, ile sanaldan gerçek hayata giriş yapan Bozzincir, ‘Hayatta hep iyi var’ sloganıyla çıktığı yolda en iyi çayı Kahramanmaraş halkının damak zevkine sunacak. Vatandaşları hayatta risk almaya da davet eden Bozzincir, “İnsan hayatında her zaman risk almalı” diyerek kendisinin başarı öyküsünü örnek gösterdi.

sablon-sonnn.jpg

KAHRAMANMARAŞ, BÖLGE VE TÜRKİYE

E-ticaretle başladığı başarısını nasıl ileri boyutlara taşıdığını anlatan Bozzincir şunları kaydetti:

“Eğitim hayatım boyunca girişimci olmayı hayal ettim. Hayalim ve hedefim yolunda ticarete atılıp Türkiye’nin dört bir yanına adımı duyurmak tek ilkemdi. Eğitim hayatım bittikten sonra e-ticaretle çeşitli ürünlerin satışını gerçekleştirdim. İnternet alanında ki geniş ağ benim ufkumu açmakla beraber bana yeni heyecanlar kattı. Kazandığım tecrübeler beni iş yeri açmaya sürükledi ve bu kapsamda e-ticaret yöntemi ile son yaptığım çay ticaretini geliştirerek açtığım dükkana taşıdım. Türkiye’nin dört bir yanına çay gönderdim. Daha da genişletmeyi hedeflediğim işimde, Kahramanmaraş’ta ilk olma özelliği taşıyan Karadeniz Çay Fuarını açtım. Hem hizmet sektöründe hem de ticaret anlamında kendimize büyük hedefler koyduk. Dükkanı ile birlikte tamamen bize ait olan işyerimizi, kent halkının uğrak noktası haline getireceğiz. Yine Kahramanmaraş’ın yanı sıra bölge ve Türkiye genelinde çalışmalarımızı yürüteceğiz.


ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDA LEZZET

İşimizde birinci sınıf kalite ürünler kullanıyoruz. Damak zevkine önem veren Kahramanmaraş, çay konusunda ileriye adım atamamıştı. Biz bunun farkına vardık ve kent halkının çay zevkini daha ileri boyutlara taşımak için hizmet vereceğiz. Kentte alışılagelmiş çayın dışında ortalama 70-80 civarı çay çeşidi ile çay koliklerin damaklarında şenlik yaşatacağız. Çaylarımızı direkt olarak Rize’den getiriyoruz. Kahramanmaraş’ın çaydaki damak zevkini değiştireceğiz. Önümüzde ki birkaç yıl içerisinde herkes çaylarını bizden temin edecek. Şu anda talep beklentinin oldukça üzerinde satışlarımız çok iyi gidiyor.”


‘BİZDEN BAŞKA HİÇBİR YERDE YOK’
Ürünlerin lezzeti ve kalitesi hakkında bilgilendirmeler de bulunan Bozzincir,

“Merkezi Rize olan çay, halka üçüncü kalitede ulaştırılıyor. Rize halkının içtiği birinci sınıf çayları, Karadeniz Çay Fuarı olarak temin ediyoruz ve bu çayları Kahramanmaraş halkına ulaştırıyoruz. Karadeniz Çay Fuarı’na uğramadan çay tercihlerini bir kez daha gözden geçirin. Yüksek kaliteli çaylarımız ise; Rize’nin köklü ailelerinin ürettiği Hanzadem Çay, Yenigün Çay, İkram Çay, Güzel Çay, Hayat Çay, Rizem Çay iade garantili kaliteli çaylarımızdır” ifadelerini kullandı.


KALİTELİ ÇAY NASIL ANLAŞILIR
Çayın kalitesi, demleme şekli ve fiyatı hakkında da konuşan Bozzincir, şöyle devam etti:

“En kaliteli çay olarak bilinen mayıs çayı, kestane renginde olur. Kokusu da ayrı bir güzeldir. Bir çayın kalitesini anlamak için evlerinizde bir bardağa çeşme suyu koyun ve üzerine çay serpiştirin, birkaç dakika bekleyin. Eğer çayın boyası akıp gidiyorsa bu iyi çay değildir. Eğer ki çay olduğu gibi duruyorsa bu kaliteli çay demektir. Bizim çaylarımız demlendikten sonra rengi açık oluyor ama alıcılarımız unutmasın ki çok koyu olan çayda boya vardır.


İYİ ÇAY NASIL DEMLENİR
 

Demlikte önce su kaynamalı ve kaynayan suyun üzerine çay atılmalıdır. Bir çayın demini alması en az 20 dakika sürer. Bekleme süresinden sonra kaliteli çay elde edilir. Demlenen çay ise 40 dakika içinde tüketilmelidir.


KALİTENİN YANI SIRA, UYGUN FİYAT
 

Vatandaşlarımız piyasadan aldıkları dördüncü sınıf kalite çay ücreti ile bizden birinci sınıf kalitedeki çayı temin edebilir. Hem güveni hem de uygun fiyatı Kahramanmaraş halkına sunuyoruz.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.