Genç Kahramanmaraşlılar Platformundan Mahir Ünal ziyareti

Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale ve kurucular kurulu üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Mahir Ünal’ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2019 15:36
Genç Kahramanmaraşlılar Platformundan Mahir Ünal ziyareti

Kısa bir tanışmanın ardından söz alan Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale: “Bugün buraya gurbeti ve sılası olan, memleket hasreti çeken, memleket hasretini memleket için çaba göstererek giderme gayretinde olan gençler olarak geldik.” cümlesi ile başladığı konuşmasında Sn. Ünal’a Platformun kuruluşu, kurumsal yapısı, amaçları, faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

"Memleketin Ortak Paydası" sloganıyla hareket ettiklerini, Kahramanmaraş ile Ankara arasında köprü görevini üstlenmeyi hedeflediklerini izah etti. Yeni nesil sivil toplum kuruluşu oldukları vurgusunu yapan Ecerkale, kısa zamanda hızlı bir şekilde ilerlediklerini, aynı zamanda Kahramanmaraş’ın ihtiyaç ve beklentilerini belirleyerek genç ve dinamik ekiple çözümler üretmek için çalıştıklarını aktardı.

genc-kahramanmaraslilar-platformundan-mahir-unal-ziyareti2.jpg

Mahir Ünal yaptığı konuşmasında “Kahramanmaraşlı gençlerin kendisi ziyaret etmesinden mutlu olduğunu, bir şey ‘olmak’ için uğraşan kişi ile bir şey ‘yapma’ için uğraşan kişi arasındaki farkı, her zaman bir şey ‘yapmak’ için elini taşın altına koyan insanlara, gençlere ihtiyaç olduğunu, bu noktada platformun amaçlarını takdir ettiğini, Kahramanmaraş’ın dokusunun bozulmadığını ve bunun bir avantaj olarak görülmesi gerektiğini, yaşayan gelenek ve kültürün korunması yönünde çalışılarak ileri seviyelere taşınabileceğini, bunun da ancak Kahramanmaraşlılar olarak kendi aramızda bir bütün olarak başarılabileceğini” aktardı.

genc-kahramanmaraslilar-platformundan-mahir-unal-ziyareti1.jpg

Ünal: “Son 8 yıl içerisinde Kahramanmaraş için bir takım adımlar attık ve bunların meyvesinin önümüzdeki yıllarda alınacağına inanıyorum. Kahramanmaraş için vizyonu olan, Türkiye’yi ve Dünyayı birlikte kavrayan, küresel söz sahibi sizin gibi gençlerin daha etkin rol alması gerekiyor. Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin gelişmesi için atılacak adımlara elimizden gelen her türlü desteği biz de vereceğiz.” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Bu birlikteliğin hatırası olarak karşılıklı hediyeler takdim edilerek fotoğraf çekimi ile toplantı sonlandırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.