Genç Kahramanmaraşlılar Derneği Bakan Kirişçi'yi ziyaret etti

Genç Kahramanmaraşlılar Derneği (GENÇMAR), Tarım ve Orman Bakanı olarak atanan Kahramanmaraşlı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2022 11:09
Genç Kahramanmaraşlılar Derneği Bakan Kirişçi'yi ziyaret etti

Genç Kahramanmaraşlılar Derneği (GENÇMAR) Kurucu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sn. Bakan geçmiş dönemde Adana Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanlığı yapmış, STK’cılığı iyi bilen ve hemşehrilerimize yakın ilgi gösteren bir büyüğümüz. Samimiyeti ve alakası dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendilerine yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin” dedi.

Ecerkale, ziyaret anısına Prof. Dr. Vahit Kirişçi adına Kahramanmaraş’ta dikilen fidanların sertifikasını kendisine takdim etti.

Ziyarete GENÇMAR Yönetim Kurulu üyeleri Av.Tarık Kıraç, Ahmet Dut, Aziz Aksu, Mevlüt Döndüoğlu, Mustafa Seyithanoğlu, Şehnaz Türkkorur, Turan Türk, Denetim Kurulu üyesi Gökhan Mert ile üyeler Serkan Doğan ve Ahmet Gevri de katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.