Gelişen Türkoğlu bizi gururlandırıyor

Türkoğlu esnaflarından Mehmet Taşdemir, Türkoğlu’nun büyük bir hızla geliştiğini ve Yapılan çalışmaların ilçeye büyüt katkıları olduğunu ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2017 09:51
Gelişen Türkoğlu bizi gururlandırıyor

Taşdemir, Türkoğlu ilçesinde çok uzun yıllardan bu yana esnaflık yaptığını belirterek, Türkoğlu ilçesinin büyük bir hızla geliştiğini ve yapılan yatırımların ilçenin vizyonunu değiştirdiğini vurguladı.

Taşdemir: “Türkoğlu, Kahramanmaraş’ın en gelişmiş üçüncü ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ben Türkoğlu’nda uzun yıllardan bu yana esnaflık yapan bir kişiyim, Yatırımlar ilçemizin mevcut potansiyelini üst seviyeye çıkarttı. Arsa fiyatları arttı ve buradaki birçok insan arsalarını satarak yeni evler aldılar ve topraktan zengin oldular.

İlçemizin yeni yatırımlar alması bizi gururlandırıyor. Türkoğlu hakkettiği yere gün geçtikçe geleceğini düşünüyorum. Türkoğlu ilçesine yatırım yapan herkesin kazandığı bu dönem içerisinde, Yeni Lojistik Merkezi Cezaevi yapımı ve birçok prestij projenin de ilçeye katkısı olacağını düşünüyorum. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.