Gelişen Dulkadiroğlu’na katkı sağladılar

Kirazoğlu Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kirazoğlu gazetemize yaptığı açıklamada çehresi değişen Dulkadiroğlu’nun gelişimine katkı sağladıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2019 11:51
Gelişen Dulkadiroğlu’na katkı sağladılar

Kahramanmaraş’ın doğu bölgesinde yıllardır hizmet veren Kirazoğlu Restoran, değişime giderek gelişen çehreye katkı sağladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Cengiz Kirazoğlu; “Dulkadiroğlu ilçemizin değişimiyle bizde tadilatlarımızı yaparak Dulkadiroğlu ilçemizin çehresinin değişimine katkı sağlamaya çalıştık. İşletmemizde ızgara çeşitleri varken yaprak döner ve Kahramanmaraş’ta olmazsa olmaz nitelikte tereyağlı İskender’i de menülerimize ekledik. Ayrıca biz üreticiyiz, Ürünlerimizin hepsi kendi beslediğimiz küçük ve büyükbaş hayvanlardan özellikle helal kesime dikkat ederek elde ediyoruz. Burada sadece karnını doyurmak yerine damak tadına önem veren ve kaliteli hizmet almak isteyen vatandaşlara hizmet veriyoruz. Et bir gıda maddesi olduğundan dolayı beside dikkat edilmesi gereken unsurları göz ardı etmiyor ve kesimlerimizi İslami usullere uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

kirazoglu-restoran.jpg

Vatandaşların sürekli spekülasyonlara maruz kalıp kafasında soru işareti olduğu şu zamanda biz kendi yetiştirdiğimiz hayvanları kendimiz kesip kendi reyonlarımızda satışa sunuyoruz. İnsanların gönlü rahat bir şekilde tüketim yapabilmesi adına tabiri caizse kendi çiftliğimiz vatandaşın sofrasına aracı olmadan taşıyoruz. 150 kişilik bir salonumuz var Dulkadiroğlu ilçemizin böyle bir yatırıma ihtiyacı vardı biz bu projeyi gerçekleştirdik. Sürekli gelişen ilçemize uyum sağlayarak güzel bir hizmet vermeye dikkat ediyoruz. Piyasa sıkıntılı bir dönemden bir dar boğazdan geçiyor. Şu konuya dikkat ediyorum. Bir müşteri haftada 2 defa geliyorsa aldığı hizmetten memnun kanaati oluşuyor. Özellikle müşterilimiz şikâyet ve dileklerini öğrenmek için sorular yöneltiyoruz. Dönüşler ise temiz ve hijyenik ortamda hizmet sağlamamızdan dolayı teşekkürlerini ileterek ayrılıyorlar” dedi.

kirazoglu-restoran-1.jpg

YEM FİYATLARINDAKİ ARTIŞ BİZE DE YANSIDI

Piyasanın etkisi ile yem fiyatlarındaki artışın sektörlerine doğrudan yansıdığını belirten Kirazoğlu; “Piyasada ki son durumun bize olan etkisi, yem fiyatlarının olan yüzde 30’luk artışı oldu. Ayrıca devletimiz canlı hayvan ve et ithalatı yaptı dolayısıyla Türkiye’de hayvancılıkta bir düşüş yaşandı. Her sektörde bir takım sıkıntılar var alım gücü düştü. Ekonomi çizelgelerinde istikrarsızlıklar oluştu, dövizin artış ve azalışları güven ortamını sarstı. Yükselen döviz tutarları dolayısıyla maalesef fırsatçılık yapanlarda oldu ama iyi olacağı kanaatindeyiz. Yerel ve ulusal ekonomiye bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla yatırımlarımızı durdurmadan devam ediyoruz. Seçimler gelir geçer önümüz yaz sezonu seçimin akabinde ekonominin daha iyiye gideceğine inanıyoruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.