Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırımlarımız devam edecek

Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlere yapılan yatırımların geleceğe yapıldığını hatırlatarak bu yönde çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2019 08:33
Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırımlarımız devam edecek

Karaziyaret mahallesinde bulunan Beylerbeyi İlköğretim Okulunda öğrencilere Kırtasiye malzemesi dağıtan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçesinde bulunan okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesine kadar birçok konuyla ilgilendiklerini hatırlattı.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt’un da katıldığı kırtasiye programında konuşan Başkan Okay, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi tüm okullarda kırtasiye malzemesi dağıtıldığını söyledi.

gelecegimiz-olan-cocuklarimiza-yatirimlarimiz-devam-edecek1.jpg
Başkan Okay, programda yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar yaptık. Öncesinde okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri adına gerekli çalışmaları yaptık. İlçemizde bulunan ihtiyaç sahibi okullarımıza kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Yeni eğitim öğretim yılında bu güzel yavrularımızın eğitimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Genç nesillere yatırım yapmaya, onlara hizmet etmeye devam edeceğiz.”

gelecegimiz-olan-cocuklarimiza-yatirimlarimiz-devam-edecek2.jpg

KAHRAMANMARAŞ’IN EĞİTİM YATIRIMLARI SÜRECEK

Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Başkan Okay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Bugün Dulkadiroğlu Belediyemizin bölgesinde bulunan okullarda ihtiyaç sahipleri öğrencilere yönelik kırtasiye dağıtım programına katıldık. Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren belediyelerimiz her zaman sosyal belediyecilik örneğini ortaya koymaktadırlar. Eğitim konusunda muasır medeniyetler seviyesine ulaşa bilmemiz için eğitim kalitemizi artırmamız gerekiyor. Eğitim kalitesinin artması için de birçok bileşenin ortak hareket etmesi gerekmektedir. Şuanda belediyelerimiz ve hayırseverlerimiz üzerine düşen görevi yerine getirmektedirler. Bu tür davranışları her zaman destekliyoruz ve artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Kahramanmaraş’ımıza eğitim konusundaki yatırımların süreceğinin de müjdesini buradan bildirmek istiyorum. Sayın Bakanımızla bu konuda görüştük ve Kahramanmaraş’ın eğitim yatırımlarının süreceğini teyit ettik.”

gelecegimiz-olan-cocuklarimiza-yatirimlarimiz-devam-edecek3.jpg
Öçal’ın ardından konuşan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ise şunları kaydetti: “Dulkadiroğlu Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öğretim konusunda üzerine düşen görevi yapıyor. Bugün burada çocuklarımızın ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerini temin ederken, okul öncesinde de okulların fiziki şartlarıyla ilgili çok önemli çalışmalara imza attı. Ben bu hizmetlerinden dolayı Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Sayın Necati Okay’a teşekkür ediyorum.”

gelecegimiz-olan-cocuklarimiza-yatirimlarimiz-devam-edecek4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.