GELEBEK; “DAMAKLARI RENKLENDİRİYORUZ”

Gurme Şarküteri Tanzim İşletme Sahibi Abdullah Gelebek, Kahramanmaraş’a katılan değer ve yöresel lezzetleri bir araya getirdikleri işletmeleri ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
GELEBEK; “DAMAKLARI RENKLENDİRİYORUZ”

Sektör yıllardır bulunmanın verdiği tecrübe ve Türkiye’nin her yöresinden tatları Kahramanmaraş’la buluşturduklarına vurgu yapan Gelebek; “Sektörde yıllardan beri varlığımızı gösteriyoruz toptancılık faaliyetlerimizi aktif olarak devam ettiriyoruz. Et ve süt ürünlerini burada birleştirip harmanlayarak Türkiye’nin farklı yerlerinde ki yöresel lezzetleri Kahramanmaraş halkının damağıyla buluşturuyoruz. Birçok bölgeyi gezerek yörelere ait yöresel tatları toparlıyoruz.  Çalışmalarımızla birlikte kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla Kahramanmaraş’a sağlamanın haklı gururunu taşıyoruz. Hatay’ın tuzlu yoğurdundan Elazığ yöresin ait keçi peynirine, Bitlis kara kovan balından Kahramanmaraş yöremize ait parmak peynirinin tam, yarım yağlı şeklinde geniş ürün yelpazesiyle şehrimizin merkezi bir noktasında kolay ulaşımla birlikte bütün keselere hitap ederek ürün tedariği sağlıyoruz. Hizmetlerimizi taleplere göre müşteri memnuniyetini ön planda tutarak toptan ve perakende olarak yapıyoruz. Yöresel lezzetler adına daha geniş ürün skalasını hemşehrilerimizle buluşturacağız. Yöresel ve doğal ürünleri iş yerimizde damaklarla buluşturmak adına getirtmeye devam ediyoruz. Bahsettiğimiz ürünler göze, damağa ve keseye cazip ürünlerdir” dedi.

TÜM KAHRAMANMARAŞ’I BEKLİYORUZ

Yerel ekonomiye mikro katkıları ve Kahramanmaraş’ halkını beklediklerinin altını çizen Gelebek; Yerel olarak şu aşamada tüketicinin ekonomisine katkımız olacaktır. Bunu şu şekilde örneklendirebiliriz; 100 Liraya alacağı bir balı bize gelerek 75 Liraya daha kalitelisini rahatlıkla temin edebilir. Yüzde 25 katkısı otomatikman olacaktır. Bu da müteselsil olarak ekonomiye ufakta olsa katkıda bulunacaktır. Kahramanmaraş gelsin bizi ve ürünlerimizi tanısın, fiyatlarımızı değerlendirsin. Tüm Kahramanmaraş’ı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.