Galatasaray Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Ümraniyespor maçı hangi kanalda? Galatasaray Ümraniyespor şifresiz canlı izlenecek mi?

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala hazırlık maçlarına devam eden takımlar, yeni transferlerini ve taktik organizasyonlarını denemeye devam ediyor. Hazırlık maçları kapsamında, Galatasaray ve Ümraniyespor karşılaşacak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2020 11:34
Galatasaray Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Ümraniyespor maçı hangi kanalda? Galatasaray Ümraniyespor şifresiz canlı izlenecek mi?

11 Eylül'de başlayacak olan Süper Lig'de henüz bir hazırlık maçına çıkan Galatasaray, ikinci hazırlık maçına hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray, İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçını 1-0 kazanmıştı. Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ayrıca bugün çekilecek Avrupa Ligi kuralarında ilk eleme rakibini öğrenecek. Taraftarın yoğun orta saha isteğine henüz cevap veremeyen Galatasaray, Ümraniyespor ile ikinci hazırlık maçını yapacak.

Sarı-kırmızılılar, Ümraniyespor maçının ardından Hatayspor ve Kasımpaşa ile hazırlık maçlarını oynayarak yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayacak. Peki, Galatasaray-Ümraniyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

GALATASARAY-ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? 

Galatasaray ve Ümraniyespor arasında oynanacak olan hazırlık maçı, 31 Ağustos saat 16.00'da başlayacak. Florya Metin Oktay tesislerinde oynanacak mücadele için tribünlere seyirci alınmayacak. 

GALATASARAY-ÜMRANİYESPOR HANGİ KANALDA?

Karşılaşmanın herhangi bir kanalda yayınlanması şu an için beklenmiyor. Ancak Galatasaray'ın Resmi Mobil Uygulamasında maçtan anlık görüntülerin gelmesi muhtemel.

İLK 11'LER

Henüz iki takımdan da kadro bilgisi girilmiş değil. İlk 11'ler hakkında yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.