Galatasaray - İstanbulspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, ilk hazırlık maçına çıkıyor. İstanbulspor ile oynanacak maç, taraftarlar tarafından yeni transferleri de görmek açısında oldukça heyecan uyandırıyor. Peki, Galatasaray - İstanbulspor maçı ne..

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2020 14:39
Galatasaray - İstanbulspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, ilk hazırlık maçına çıkıyor. İstanbulspor ile oynanacak maç, taraftarlar tarafından yeni transferleri de görmek açısında oldukça heyecan uyandırıyor. Peki, Galatasaray - İstanbulspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar..

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun pandemi sürecine kadar olan kısmında en önemli şampiyonluk adaylarından birisiydi. Ancak pandeminin araya girmesiyle adeta dengesi bozulan sarı-kırmızılı ekip, ligde şampiyonluk şansını bitirmiş, Şampiyonlar Ligi şansından da oldukça uzaklaşmıştı. Sıralamayı 6. sırada bitiren Galatasaray, uzun zaman sonra ilk 4'ün içinde yer alamadığı bir sezonu geride bıraktı.

Yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamak istemeyen Fatih Terim ve yönetimi, hazırlıklarını bu doğrultuda gerçekleştiriyor. Süper Lig'de hazırlık kampı için farklı bir şehri tercih etmeyen Galatasaray, çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesislerinde devam ediyor. İlk hazırlık maçına da burada çıkacak olan sarı-kırmızılılar, İstanbulspor ile karşılaşacak. Peki, Galatasaray - İstanbulspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar.. 

GALATASARAY - İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya'da İstanbulspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, ilk hazırlık maçını yapmış olacak. Galatasaray - İstanbulspor maçı 28 Ağustos Cuma günü, saat 17.00'de başlayacak.

HANGİ KANALDA?

Karşılaşmanın herhangi bir kanalda yayınlanması şu an için beklenmiyor. Ancak Galatasaray'ın Resmi Mobil Uygulamasında maçtan anlık görüntülerin gelmesi muhtemel.

İLK 11'LER

Mücadele için kadro bilgileri ise henüz girilmedi. 

İşte Galatasaray'ın diğer hazırlık maçları:

b363984d8c0c43148986288e308fe067-1.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.