G.Saray zam yaptı! Rodrigues bile inanamadı

Garry Rodrigues Galatasaray'ın yaptığı zam için "Aslında bunu yapmak zorunda değillerdi. Ancak beni ödüllendirmek istediler. Bu açıdan bakınca ben Türkiye'nin Hakim Ziyech'iyim" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2018 14:07
G.Saray zam yaptı! Rodrigues bile inanamadı

Galatasaray'ın ücretine zam yaptığı Garry Rodrigues Hollanda basınına açıklamalar yaptı.

Ücreti 1 milyon 350 bin eurodan 1 milyon 900 bin euroya çıkartılan futbolcu, "Bir süredir görüşme halindeydik. Kulüp geçen hafta ciddi bir artış içeren teklifiyle geldi. Hala 2021'e kadar sözleşmem var. Aslında bunu yapmak zorunda değillerdi. Ancak beni ödüllendirmek istediler. Bu açıdan bakınca ben Türkiye'nin Hakim Ziyech'iyim" dedi.

'Ayrılmak istemedim, burada iyiyim'

Rodrigues "Ben hiç ayrılmayı düşünmedim. Gitmek istediğim bir kulüp yoktu. Galatasaray'da iyiyim. Şampiyon olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, insanlar burada beni seviyor. Zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynamak benim deneyimlemek istediğim şey. Schalke 04, Porto ve Lokomotiv ile olduğumuz grup önümüze fırsatlar seriyor. Hep birlikte yola devam ediyoruz" diye konuştu.

'Çocuklarıma iyi gelecek vereceğim'

Futbolculuk döneminde gelişimini özetleyen futbolcu "Ben her zaman kendime güvendim. Her zaman için ne olursa olsun yoluma devam ettim. Şimdi Galatasaray'da böyle bir ücret artışım oldu. Çocuklarıma iyi bir gelecek vermek istiyorum. Bu düşünce bana huzur veriyor ve beni gururlandırıyor. Motivasyonumda ise bir değişikliğe yol açmıyor. Hala kendini geliştirmek ve daha iyisini yapmak isteyen bir futbolcuyum" şeklinde konuştu.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.