Formül; kaliteli üretim, iyi pazarlama

Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Yavuz dernek faaliyetlerini ve Şehir Ekonomisinin nasıl güçlenebileceğini gazetemize değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Formül; kaliteli üretim, iyi pazarlama

Yavuz, Kent ekonomisinin güçlenmesi için kaliteli üretimin iyi pazarlanmasını formül olarak gösterdi.

Yeni yönetim ile yoğun bir çalışma stratejisi içerisinde olduklarını belirten Bekir Sami Yavuz, derneğe üye olanların terk edenlerden daha fazla olduğunu, bunun da derneğin başarılarından kaynaklandığını söyledi. Yavuz; “Derneğimizin içerisinde kültürümüzün yaşaması ve üyelerimizin daha bilinçli hale getirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kültürümüzün yok olmaması ve gelecek nesillere aktarabilmek adına çaba sarf ediyoruz. Bunların içerisinde kültürel etkinlikler günün şartlarına göre festivaller geliştireceğiz. Aynı zamanda eğitim programları ile gençlerimizin eğitimleri ile ilgileneceğiz. Bu konuda deneyimli ve donanımlı bir ekibimiz mevcut. Derneğimizin şu anda 734 üyesi bulunuyor. Derneğimize üye olanlar terk edenlerden daha fazla. Bu da derneğimizin aktifliğinden kaynaklanıyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Bu sadeye insanların bize olan güveni artıyor” dedi.

EKONOMİMİZ SAĞLAM TEMELLERE DAYALI

Türkiye ekonomisinin sağlam temellere dayalı olduğunu belirten Yavuz; “Ekonomiye bakış açım, Türkiye ekonomisi sağlam temelleri olan bir yapıya sahiptir. Bu süreç içerisinde yaşadığımız olaylar var. Bunların örneği geçmişte de var. Dolar karşısında eriyen Türk Lirası devrinin kapandığını görüyoruz. Sağlam temelleri olan ekonomik yapımızın her türlü zorluğun altından kalkacağına inancım tamdır. Ekonomik savaşlar her zaman vardır. Ama asıl mesele bu savaştan en az zarar ile sıyrılmaktır. Hem STK’lar olarak hem de vatandaşlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde ekonomimize sahip çıkacağız. Zaman zaman sıkıntılar yaşayacağız ama durmayacağız. Sıkıntıları kısa süre içerisinde nasıl ortadan kaldıracağımızın derdine düşeceğiz. Biz de ekonomimiz ve birliğimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sadece ekonomi alanında değil her alanda Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandı.

KALİTELİ ÜRETİM, İYİ PAZARLAMA

Kent ekonomisinin gelişebilmesi için kaliteli üretim ve üretimi iyi pazarlamanın formül olduğunun altını çizen Yavuz; “Kaliteli üretim ve iyi pazarlama Kahramanmaraş ekonomisinin gelişmesi için kesin çözüm olacaktır. Ürettiğimiz ürünlerin kaliteli olması bizim değerimizi ön plana çıkarır. Aynı zamanda bu ürünümüzün pazarlaması konusunda da profesyonel olmamız gerekiyor. Örneğin turizm konusunda ciddi bir pazarlama problemi yaşıyoruz. Bu yolda ilerlenirse başarılı olunacaktır” mesajını verdi.

TOPLUMSAL PROJELERE İMZA ATILMALI

Siyasilerin bireysel projelerden çok toplumsal projelere imza atması gerektiğini belirten Yavuz, açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi; “Bütün siyasi partilere mesafemiz aynıdır. Siyasetçilerimizden büyük beklentilerimiz var. Şehrimizin refah düzeyini artıracak ve toplumu geliştirecek projelere imza atmaları gerekiyor. Bireyselden öte toplumsal projelerin uygulanması gerekiyor. Toplumun her kesimini kapsayacak alanlarda proje üretimi bekliyoruz. Halk ile iletişimi kestiğini zaman ürettiğiniz projeler bireysel olur. Ama halk ile iletişim halinde olup, sorunlara hakim bir şekilde proje ürettiğiniz zaman toplumsal bir başarı elde etmiş olursunuz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.