Firmanıza Özel Baskılı Islak Mendil

Kelime anlamı olarak Faypack ne demek biliyor musunuz? Türkçeye çeviri yaparsak ‘Fay’ ‘peri’, ‘pack’ ise ‘paketleme’ anlamına geliyor. Yani firmanızın hijyen ve kalitesi için sizlere sihirli bir değnek dokunduruyoruz. Günümüzde çok önem verdiğimiz...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2022 13:54
Firmanıza Özel Baskılı Islak Mendil

Kelime anlamı olarak Faypack ne demek biliyor musunuz? Türkçeye çeviri yaparsak ‘Fay’ ‘peri’, ‘pack’ ise ‘paketleme’ anlamına geliyor. Yani firmanızın hijyen ve kalitesi için sizlere sihirli bir değnek dokunduruyoruz. Günümüzde çok önem verdiğimiz kadın girişimci imajı firmamızda hayat buluyor. Evet, firmamız bir kadın girişimci tarafından kuruldu ve başarısına başarı katarak hijyen sektöründe tek kullanımlık ıslak mendil üretmeye devam ediyor.

Faypack Müşterilerine Neler Sunar?

Firmamız bünyesinde siz değerli müşterilimizin taleplerini karşılamak için ekiplerimiz ile elimizden gelenin fazlasını yapıyor, işletmenize değer katıyoruz. Peki, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda nasıl bir yol izliyoruz?

Üretim öncesi süreçte işletmenizin logosu veya tasarımını uzman grafikerlerimiz ile dijital ortamda oluşturuyoruz.

İşletmeniz için dilediğiniz renk, desen veya logo üzerinden ıslak mendil üzerine baskı yapıyoruz.

En kısa sürede tasarımları teknolojik makinelerimiz ile hayata geçiriyoruz.

Üretim sürecinde lerimiz tek tek hijyenik koşullarda paketleniyor.

Üretim sonrasında ise anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri vasıtası ile siparişlerinizi kapınıza kadar ulaştırıyoruz.

Ve mutlu son, sizlere de kaliteli baskı ve hijyen koşulları altında müşterilerinize hizmet sunmak kalıyor.

1664994878497-001.jpg

Neden İşletmenizde Özel Tasarım Islak Mendil Olmalı?

Bu anlamda tanıtım, tanıtım ve tanıtım diyoruz. Satış ve pazarlama stratejilerine bakacak olursak müşterilere özellikle hediyeler olarak adlandırdığımız, işletmeniz logosu veya ismi bulunan küçük paketler sunmanız gerekiyor. Bunun sebebi daha akılda kalıcı olması ve özellikle ıslak mendil bazında baktığımızda her yere taşınabiliyor olması. Müşterilerinize sunduğunuz firmanıza özel baskılı ıslak mendiller daha fazla akılda kalmanıza yardımcı oluyor. Çünkü günümüzde görsel hafıza dediğimiz terim kolonyalı ıslak mendilde de bulunan koku hafızası ile birleştiğinde unutulması güç bir hale geliyor. Bu sebeple daha çok akılda kalmak ve kaliteli hizmet sunmak adına bu stratejiden yararlanabilirsiniz.

İstek ve Talepleriniz İçin Bizlere Ulaşın

Firmamız Bursa’da hizmet vermektedir. Fakat işletmeniz nerede olursa olsun kargo ile gönderim imkânı da sağlıyoruz. üretiminde özel bir yer edinmiş olan firmamız ile sizler de müşterilerinize kaliteli hizmet sunmak için bizlerle https://www.faypack.com.tr/ internet sitemizden veya [email protected] adresimizden mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.