Fırat Görgel: Yepyeni Bir Kahramanmaraş İçin Sizden Gelen Fikirleri Bekliyoruz

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Kahramanmaraş'ın geleceğini şekillendirmek için birfikrimvar.firatgorgel üzerinden vatandaşların fikirlerini bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2024 12:25
Fırat Görgel: Yepyeni Bir Kahramanmaraş İçin Sizden Gelen Fikirleri Bekliyoruz

Fırat Görgel'in liderliğindeki "Şehrin Geleceğini Şekillendirme Projesi: BirFikrimVar," Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kapsamında, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yoğun bir çalışma temposuyla devam ediyor. Görgel, "Fikirlerinizi hayata geçirmek için biz hazırız!" slogunu benimseyerek, yeni bir projeyi hayata geçirme kararı almış durumda.

Fırat Görgel, "Değerli Hemşehrilerimizle Birlikte Kahramanmaraş'ı Yeniden İnşa Ediyoruz" vizyonuyla şehrin yeniden yapılanması ve katma değer sağlama hedefine odaklanıyor. Görgel, vatandaşların fikirlerini önemseyerek, "Değerli hemşehrilerimiz, birlikte yepyeni bir Kahramanmaraş inşa etmek için şehrimize değer katacak, hayatı kolaylaştıracak fikirlerinizi bizimle paylaşın" çağrısıyla, Kahramanmaraş için fikir ve düşüncelerin toplanması amacıyla bir kampanya başlattı.

Vatandaşların aktif katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Şehrin Geleceğini Şekillendirme Projesi: BirFikrimVar," kapsamında, şehrin yeniden yapılanması için fikirleri olan Kahramanmaraşlı vatandaşlar, Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel'e fikirlerini sunma fırsatına sahip olacaklar. Bu süreç, birfikrimvar.firatgorgel.com internet adresi üzerinden 7 gün boyunca devam edecek, bu süre zarfında Kahramanmaraşlı vatandaşlar fikir ve projelerini aday Görgel ile paylaşabilecekler. Görgel, bu platform aracılığıyla şehrin geleceği için önemli bir adım atmaya yönelik taahhütlerde bulunarak, vatandaşların sesine kulak verme ve harekete geçme sözü veriyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.