FETÖ operasyonlarına tam destek

FETÖ operasyonlarına tam destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2017 15:38
FETÖ operasyonlarına tam destek

Önceki gün Fetullahçı Terör Örgütü’nün Emniyet yapılanması ve mahrem imamlarına yönelik gerçekleştirilen dev operasyon kamuoyunda büyük sevinçle karşılandı.

Akit’e görüş bildiren STK yöneticileri ve siyasiler, FETÖ’ye yönelik operasyonların sonuna kadar götürülmesini ve devlet içindeki tüm hainlerin temizlenmesini istediklerini kaydettiler. 

PENSİLVANYA’NIN POSTACISIYDILAR

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, “İtirafçıyım diyenlerden bugüne kadar FETÖ’yü çözebilecek bilgiler gelmedi ama örgütteki asıl çözülmelerin bu aşamadan sonra başlayacağını düşünüyorum. Pensilvanya’dan gelen talimatları tabandaki insanlara bugüne kadar ‘mahrem imamlar’ iletiyordu ve artık bu noktadaki iletişim kesilmiş oldu. Emniyet, yargı ve askeriyedeki kripto elemanları bu aşamadan sonra daha rahat tespit edip gereğini yapacaktır” dedi. 

PKK’NIN EYLEMLERİNİ HAZIRLIYORDU

Araştırmacı-Yazar İbrahim Güçlü de, “FETÖ, PKK gibi devletin içine sızmış hukuk dışı bütün güç odakları ne pahasına olursa olsun temizlenmelidir. 17/25 Aralık sürecinden itibaren Doğu ve Güneydoğu’da PKK’nın ortaya koyduğu terör eylemlerini FETÖ’nün teşvik ettiğini, eylemlerin hazırlayıcısı olduğunu bugün daha net tespit edebiliyoruz” dedi. 

SENKRONİZE TEMİZLİK

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ise, “FETÖ’nün temizlenmesinin ardından polis, asker ve korucuların daha koordineli çalışması mümkün olmuştur. Kurumlarımızda hala FETÖ militanlarının olduğunu biliyoruz ve bunların da neye mal olursa olsun temizlenmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

TEK BİRİ KALMAYINCAYA KADAR...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı da, “Devletin hiç bir kurumunda tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar kararlı ve çok etkin bir şekilde bu alçaklara yönelik mücadele yürütülmelidir. Bir tane bile mikrop kalırsa etrafını zehirleme ihtimali yüksektir. 2007’den bu yana bu yapı için ‘Gülen casus çetesi’ ifadesini kullanıyorum” dedi.

HÂLÂ FETÖ’CÜLERİ GÖRÜYORUZ

AK Parti Eski Milletvekili Avukat Hüsnü Tuna ise, “Toplumun içerisinde, ticari hayatın içinde, devlet kurumlarında hala FETÖ’cü teröristlerin olduğunu görüyoruz, duyuyoruz, şahit oluyoruz. Yapılacak soruşturmalarla bu hainlerin tespiti yapılıp kesinlikle temizlenmesi şarttır” şeklinde konuştu.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.