Feci Kaza ile İlgili Kahramanmaraş Valiliği'nden Açıklama Geldi!

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki cenaze töreninde kamyon faciası. Kahramanmaraş Valiliği'nden açıklama geldi. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2023 14:04

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, feci bir olay meydana geldi. İlk verilere göre, freni boşalan bir kamyonun cenaze namazı için toplanan kalabalığa çarpması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 25 kişi ise yaralandı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

Olay, Kırsal Darıobası Mahallesi'nde düzenlenen Davut Avan'ın cenaze töreni sırasında gerçekleşti. Halk, cenaze namazına katılmak üzere Kavaklı Mezarlığı'nda toplandığı esnada, Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen bir kamyon kalabalığın arasına daldı.

Bu olay sonrasında, sağlık ekipleri hızla kaza yerine yönlendirildi ve yaralıların olduğu bildirildi. Ayrıca, kaza nedeniyle bazı araçlarda da hasar meydana geldi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, olay yerine seyir halinde olduğunu ve şu ana kadar 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 25 kişinin de yaralandığını açıkladı. Yaralılar arasında hayati tehlike taşıyan vatandaşların olduğunu belirtti.

Kaza sonrasında kamyon şoförü gözaltına alındı ve olayın vahameti göz önüne alınarak 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildiğini açıklayan Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, kazada 5 kişinin öldüğünü, ayrıca 25 vatandaşın yaralandığını ifade etti. Soruşturmanın tüm detaylarıyla titizlikle sürdüğünü belirtti.

f5k9agbwaaa2yly.jpg

KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ancak daha sonra Kahramanmaraş Valiliği, ölü ve yaralı sayısını düzeltti. Kazada 4 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 1'inin ağır yaralı olduğu, toplamda ise 25 vatandaşın yaralandığı açıklandı. Valilik, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu ve kamuoyuna saygıyla duyurdu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.