EXPO 2023: Kahramanmaraş'ın Toz Bulutunu Kaldırmak İçin Bir Fırsat!

Kahramanmaraş'ın EXPO 2023 heyecanı! Başkan Mahçiçek ve esnaf, Sergi Alanı'nda buluştu. Kentin tanıtımında yeni bir dönem başlıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2023 12:36
EXPO 2023: Kahramanmaraş'ın Toz Bulutunu Kaldırmak İçin Bir Fırsat!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu önderliğindeki esnaf ve sanatkâr odalarının temsilcilerini EXPO 2023 Sergi Alanı'nda ağırladı. Mahçiçek, yerli ve yabancı ziyaretçilerin kente getireceği ekonomik canlanmadan en büyük payın esnaflara düşeceğini vurguladı.

EXPO 2023 BULUŞMALARI: KENTİN TÜM KESİMLERİNİ SERGİ ALANINDA AĞIRLIYOR

Kentin tüm kesimlerini EXPO 2023 Sergi Alanı'nda ağırlayarak yapılan çalışmaları tanıtan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bu kez Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu öncülüğündeki esnaf ve sanatkar odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

baskan-mahcicek-expo-2023un-ekonomik-kazanimlarindan-en-buyuk-payi-esnaflarimiz-alacak.jpeg

ESNAFLAR, EXPO 2023'E SAHİP ÇIKIYOR: "YAPMASI BAŞKANIMIZDAN, SAHİP ÇIKMASI DA BİZDEN"

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Başkan Mahçiçek'e övgüler yağdırarak EXPO 2023'e sahip çıkacaklarını belirtti. Kahramanmaraş'ın tanıtım eksikliğine değinen Kuybu, "Kadim Kahramanmaraş'ımızın tanınma eksikliğini giderelim istedik" dedi.

KAHRAMANMARAŞ'I TANITMAK İÇİN EXPO 2023

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş'ın değerlerine dikkat çekti ve tanıtım eksikliğine vurgu yaptı. EXPO 2023 projesinin hem ulusal hem uluslararası boyutta önemli bir adım olduğunu ifade etti.

TOPLUMUN HER KESİMİNİ İLGİLENDİREN PROJELER EXPO 2023 SERGİ ALANI'NDA

EXPO 2023 Sergi Alanı'nın 780 bin metrekarelik bir alana sahip olduğunu belirten Mahçiçek, projelerin içeriğini açıkladı. Projelerin, kentteki ekonomik canlanmanın yanı sıra turizmi de destekleyeceğini vurguladı.

KAHRAMANMARAŞ'IN ÖZEL PROJELERE İHTİYACI VAR

Başkan Mahçiçek, özel projelere ihtiyaç olduğunu söyleyerek, EXPO 2023 gibi büyük organizasyonlarla Kahramanmaraş'ın tanıtımının artırılacağını belirtti. Aynı zamanda, deprem sonrası EXPO 2023'ü iptal etmemeyi tercih ettiklerini açıkladı.

Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, EXPO 2023'ün kente sanayi, ticaret ve tanıtım anlamında büyük katkı sağlayacağını belirterek, projeyi destekledi. Ayrıca, Kahramanmaraş'ın deprem sonrası daha güzel bir hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

EXPO 2023 SERGİ ALANI GEZİSİ

Başkan Mahçiçek ve misafirleri, EXPO 2023 Sergi Alanı için temin edilen gezi araçlarına binerek projelerin detaylarını yerinde inceledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.