Eşya Depolama

Çözüm Depo olarak tüm Ankara eşya depolama konusunda bizleri tercih ediyor. Çünkü sektörün önde gelen firması olarak eşyalarınızı kendi eşyalarımızdan farksız tutuyor, en güvenilir hizmeti sağlıyoruz. Mevcut durumda sahibi olduğumuz 15 depolama...

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2023 22:50
Eşya Depolama

Çözüm Depo olarak tüm Ankara eşya depolama konusunda bizleri tercih ediyor. Çünkü sektörün önde gelen firması olarak eşyalarınızı kendi eşyalarımızdan farksız tutuyor, en güvenilir hizmeti sağlıyoruz. Mevcut durumda sahibi olduğumuz 15 depolama merkezi ve 4126 depolama ünitesiyle 3450 mutlu müşteri, 5680 depolanmış eşya sayısına ulaşmış durumdayız. Eşya depolamak alelade yapılacak bir iş değildir. Bunun bilincinde olarak Ankara için en kaliteli depolama hizmetini uzman kadromuz ile birlikte sizlere ulaştırıyoruz.

Eşya Depolama Kapsamında Verdiğimiz Hizmetler

Mevcut hizmetlerimiz kapsamında ister ev, ister ofis, isterseniz de beyaz eşyalarınızı depolamanız için 4,500 m2 üzerinde 15 adet depolama alanımız mevcuttur.

Depolama yapılacak eşyaları yerinden paketleyerek alıyor, güvenli bir şekilde depomuza taşıyoruz.

Depolama alanlarımız odalar şeklinde bölümlere ayrılmıştır.

Depolama alanlarımıza eşyalarınızı yerleştirdikten sonra odanın anahtarı sizlere teslim edilmektedir. Bu kapsamda hafta içi her gün 08.00 – 17.00 saatleri arasında depomuza gelerek, eşyalarınızın kontrolünü sağlayabilirsiniz. Hafta sonları yalnızca eşya giriş ve çıkışlarını gerçekleştirdiğimiz için bu zamanlarda eşya kontrolü için hizmet sağlamamaktayız.

Depolama alanımızda 7/24 kayıt halinde olan kamera ve alarmlı güvenlik sistemlerimiz bulunmaktadır.

Eşya depolama esnasında oluşabilecek zararlar için eşya sigortalaması hizmeti sunmaktayız.

Depolama alanlarımızda yangın söndürme sistemlerimiz mevcuttur.

En uygun fiyatlarla en kaliteli depolama hizmetini Çözüm Depo olarak siz değerli müşterilerimize ulaştırıyoruz.

Çözüm Depo Ev Depolama Hizmeti

Ev eşyalarımız belki de en önemli şeylerdir. Çünkü günümüzün çoğunu o eşyalarla birlikte geçirmekteyiz. Bizler eşyaların bir karakteri ve yaşanmışlığı olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda bu yaşanmışlığa zarar gelmemesi için her şeyi göz önünde bulunduruyor, olası istenmeyen durumlar için tüm önlemlerimizi alıyoruz. Ev depolama hizmetimizde sizler için eşyalarınızı evinizden uzman personellerimizle birlikte paketleyerek alıyor, güvenli bir şekilde depolama merkezlerimize ulaştırarak en uygun şekilde ünitelerimize yerleşimini sağlıyoruz.

Bu kapsamda sizler de eşya depolama, ev depolama ve ofis depolama işlemleriniz için bizlere ulaşabilir, kaliteli ve güvenilir hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz. Sizlere sadece bir telefon kadar uzaktayız.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.