'Erdoğan'ın davetine gittim diye dışlandım'

Şarkıc Kibariye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine katıldığı için nasıl dışlandığını anlattı: Alışverişte bir kadın yanıma gelip, davet gittiğim için beni dinlemediğini söyledi .

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2017 11:37
'Erdoğan'ın davetine gittim diye dışlandım'

Kibariye, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine katıldığı için nasıl dışlandığını şöyle anlattı;

"Devletime her zaman saygılı bir sanatçıyım. Ben de katılıyorum Cumhurbaşkanı’nın davetlerine. Hem Cumhurbaşkanımı hem eşi Emine Hanım'ı çok seviyorum. Sanatçılara çok saygılı bir Cumhurbaşkanımız var. Bizden biri, halkın içinden gelmiş bir Cumhurbaşkanımız var. Biz sanatçıyız. Tabii ki böyle davetlere katılacağız. Ama belli insanlar bunu anlamıyor. Benim de başımdan bir olay geçti. Markette bir kadın yanıma gelip, Cumhurbaşkanımızın davetine katıldım diye ‘seni eskiden seviyordum ama artık sevmiyorum, dinlemiyorum’ dedi. Cevap bile vermedim kadına, ama çok üzüldüm. Böyle olmamalı. Ülkemi çok seven bir sanatçıyım. Her zaman ülkem için elimden ne gelirse yaparım. Birbirimizi ayrıştırmak yerine sıkıca sarılmalıyız. "

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.