Erdoğan, Kobani'yi soran gazeteciyi böyle susturdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir gazetecinin terörist Mazlum Kobani'yle ilgili sorusuna "Niye acele ediyorsun? Bu işlerin haberi verilir mi?" diyerek cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2019 15:15
Erdoğan, Kobani'yi soran gazeteciyi böyle susturdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, "Bazı ülkeler milli güvenliklerine tehdit olarak gördükleri teröristleri her nerede olursa olsun bulup ortadan kaldırıyorlar. Öyleyse Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu kabul ediyorlar demektir. Buna ellerini sıktıkları, övgüler dizdikleri teröristler de dahildir. İnşallah yakında bu konuda milletimize müjdelerimiz olacaktır" açıklamasını yaptı. Bir gazeteci Erdoğan'ın bu sözlerini hatırlatarak, "Müjde derken Mazlum Kobani'yi mi kast ediyorsunuz?" diye sordu. Gazeteci sorusuna devam ederken Erdoğan, "Niye acele ediyorsun?" diyerek gazeteciyi susturdu.

"BU İŞLERİN HABERİ VERİLİR Mİ?"

Operasyonun gizli yürütülmesi gerektiği vurgusunu yapan Erdoğan, "Niye acele ediyorsun. Bu işlerin haberi verilir mi? Amerika haber vere vere mi geldi?" cevabını verdi.

Erdoğan, grup toplantısında yaptığı, "Bizim tabii ki B ve C planımız da var. Vakti, saati geldiğinde onu da yapacağız" açıklamasına ilişkin soruya ise "Şu anda A planını uyguluyoruz. Devriyeler vesaire devam edecek ve bu devriyelerden sonra arazideki bütün gelişmelere göre de nerede ne gibi adımlar atılması gerekiyor, işte Ayn El Arab'ta olabilir ya, Münbiç'te beklenenler eğer yerine getirilmiyorsa buralarda B planına, C planına geçebiliriz." şeklinde yanıt verdi.

"PUTİN'LE HER AN GÖRÜŞME OLABİLİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yakın bir zamanda görüşme yapıp yapmayacağı sorusuna da, "Her an olabilir, gelişmelere göre" yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.