En genç İl Başkanı ile, gençliğin siyasete bakışı değişecek

Türkiye’nin en genç il başkanı Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, Yönetimde Türkiye’nin en genç il yönetimini oluşturacağız. Gençleri en iyi anlayacak olan ekibimiz; gençliğin siyasete bakışını değiştirecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2021 12:13
En genç İl Başkanı ile, gençliğin siyasete bakışı değişecek

Türkiye’nin en genç il başkanı Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, Yönetimde Türkiye’nin en genç il yönetimini oluşturacağız. Gençleri en iyi anlayacak olan ekibimiz; gençliğin siyasete bakışını değiştirecek” dedi.

Uzun zamandır Saadet Partisi İl Başkanlığını sürdüren Erkan Pınarbaşı'nın görevden ayrılmasından sonra İl Başkanlığı görevine getirilen ve Türkiye’nin en genç İl başkanı olan Av. Ahmet Zor, partinin yapılanma süreci ve izleyecekleri politikalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kendisi de henüz 23 yaşında olan Av. Ahmet Zor, kuracağı il yönetim ekibinde gençlerin çok fazla yer alacağını söyleyerek, ekibinde çeşitli sektör temsilcilerinin de yer alacağının bilgisini verdi.

‘SORUMLULUKLARIMIN FARKINDAYIM’

Başkan Zor: “Türkiye’nin en genç il başkanı olmak benim için çok önemli. Çocukluğumdan itibaren memleketime, şehrime hizmet etmeyi düşündüm. Bu anlamda birçok hayal kurdum. Bu hayalimin de bu yaşta gerçekleşmesi benim için guru verici. Gençliğimin bana vermiş olduğu, heyecanın, azmin, kararlılığın, bu yolda teşkilatımızla birlikte kullanabilecek olmanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyorum. Tabi, biz genciz ama 21 yaşımda yine Kahramanmaraş’ın en genç milletvekili adayıydım. Yaşım genç ama teşkilatta birçok görevlerde bulundum. Bu yaşta teşkilatımızın bana vermiş olduğu sorumluluğun farkındayım, başarılı çalışmalar yapabilmek için gayretlerimiz sürdürüyorum.

KAHRAMANMARAŞ MİLLİ GÖRÜŞE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI

Kahramanmaraş, bizim için çok önemli bir yere sahip. Partimizin geçmişte belediyeleri, milletvekilleri olan, genel başkanlığı bulunan çok önemli şehirdir Kahramanmaraş. Mevcut Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun da doğum yeri Kahramanmaraş’tır. Kahramanmaraş milli görüşe sahip çıkarak, onu bağrına basmış bir şehirdir.

‘KAHRAMANMARAŞ’IN ÇEŞİTLİ DÜŞÜNCE YAPISINI SİYASETİMİZLE AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ’

İl başkanlığı görevim sürecinde, her siyasi parti ve tüm STK’larla görüşerek, Kahramanmaraş’ı hiçbir ayrı düşünce içerisine girdirmeden kente hizmet etme yolları arayışı içerisinde olacağım. Kahramanmaraş, etnik ve düşünce olarak faklı düşüncelerin bir arada yaşadığı bir şehirdir. Buda kent için bir zenginliktir. Biz bu zenginliği siyasetimizle avantaja çevireceğiz.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ İL YÖNETİMİ

Genç bir yönetim ekibi oluşturacağız ve buda herkesin takdirini kazanan bir ekip olacaktır. Yönetimde Türkiye’nin en genç il yönetimini oluşturacağız. Gençlerin siyasete bakış açısı çok farklı. Saadet partisi gençlerin bu düşünce tezini çürütecektir. Biz gençlerle aynı düşüncelere sahibiz.

‘BÖYLE GİDERSE EKONOMİ DAHA DA KÖTÜLEŞİR’

Türkiye ekonomisi kötü durumda. Türkiye’de istihdama önem verilmeyen, üretime dayalı olmayan bir ekonomi anlayışı benimsendi. Hali hazırdaki ekonomide önemli konuma sahip işletmelerimiz, fabrikalarımız ve esnafların işyerleri kapatıldı. Ekonomi oldukça zor durumda. Bugünün geleceğini biz zaten öngörüyorduk. Elbistan’daki şeker fabrikasının özelleştirilmesi ile alakalı birçok kez uyarılarda bulunduk. Kahramanmaraş’ta buna benze birçok işletme özelleşti. Üretimi esas almayan bir ekonomi anlayışıyla bugün ve yarın daha da kötü olacaktır. Tüm bu sorunların üzerine de pandemi eklenince ekonomi daha da kötüye gitti. İktidarımızın da ekonomik anlamdaki politikaları durumu olumsuz etkiledi. Bu şekilde devam edildiği sürece ekonomimiz daha da kötüye gidecektir.

DAHA NİCE YÜZYILLARA

Milli görüş olarak, Sütçü İmam’ı, Rıdvan Hocayı ve direnişimize öncülük eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu direniş soylu ve anlamlı bir direniştir. Bizde bu direnişi aynı duygularla bugünlere kadar taşıyoruz. ‘Maraş’ adına kahramanlığı ekleten bu mücadelenin inşallah yüzyıllarda anılmasını temenni ediyorum. Daha nice yüzyıllara

POLİTİKALAR DEĞİŞMELİ

Saklı bir cennet olan memleketimiz doğa harikası güzelliklerle dolu. Ancak kentte ne turizm anlamında ne de istihdam olanaklarının sağlanamadığını görüyoruz. Bu anlamda da politikaların değişeceğini umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

saadet-partisi-kahramanmaras-il-baskani-av.-ahmet-zor.jpg

 

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.