Elbistanspor futbolcuları zehirlendi

Kahramanmaraş’ın Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Elbistanspor futbolcuları maç öncesi konakladıkları otelde zehirlendiği ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2021 12:59
Elbistanspor futbolcuları zehirlendi

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte Elbistansporlu oyuncuların maç içerisinde rahatsızlandığı görüldü. Sahada yeteri kadar iyi performans gösteremeyen oyuncuların rahatsızlanma ve bulantı, kusma, yüksek ateş, baş ağrısı ve ishal gibi şikayetlerle kulüp yöneticilerine başvuran futbolcular Elbistan’a döndükten sonra hastaneye kaldırıldılar.
Hastanede serum takılan ve ilaçla tedavilerine başlanan futbolcular ise, yüksek ateş ve halsizlik şikayetlerinin bulunduğu yapılan tahlillerin Elbistansporlu futbolcuların Viranşehir’de yedikten yemekten dolayı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Elbistanspor Kulübü Başkanı Fatih Çiflikli, futbolcuların maç günü Elbistan’dan Viranşehir’e hareket ettiklerini söyledi.
Futbolcuların İlçede bir otelde konakladıklarını belirterek orada yaşananlarla ilgili şunları kaydetti: “Elbistanspor kafilesi olarak Viranşehir Sanayi maçı için bir gün önceden Şanlıurfa’ya hareket ettik. 3 gün öncesinde Türkoğluspor ile iyi mücadele ettik. Ama şansız bir şekilde 1-0 kaybettik aynı mücadeleyi sergilemek adına çıktığımız Viranşehir Sanayispor maçında sahada çok kötü mücadele edemeyen bir Elbistanspor vardı. Futbolcularımız istifra ediyor, ikinci yarıya çıkacak güçleri yoktu. Aynı sıkıntılar maç sonrasında devam edince tedbir amaçlı oyuncularımızı Elbistan Devlet Hastanesine götürdük. Maalesef aklımıza bile gelmeyen bir olayla karşılaştık. Futbolcularımız Viranşehir’de yediği yemekten zehirlendiğini doktor raporuyla öğrendik. Maalesef bu üzücü olayın yaşanmasından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Biz artık hukuk sürecimizi başlatıp sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu olaya sebebiyet veren kurum ve şahıslardan şikayetçiyiz.”

KAYNAK: Sha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.