Elbistan Devlet Hastanesi'ne 24 doktor atandı

Elbistan Devlet Hastanesi'ne 24 doktor atandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2017 12:02
Elbistan Devlet Hastanesi'ne 24 doktor atandı

KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Elbistan Devlet Hastanesi kadrosuna, 24 yeni doktor ataması yapıldı. 
2017 yılı başlarında hizmete açılan ve Sağlık Bakanlığı’nın son dönemlerde yaptığı en donanımlı hastane binalarından biri olan 300 yatak kapasiteli Elbistan Devlet Hastanesi’nin doktor kadrosu, yapılan yeni atamalar ile güçlendiriliyor. Bu kapsamda 77. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile bir defada 24 doktor ataması yapıldı. Bu sayede hastanedeki doktor sayısı da önemli oranda artmış oldu.
Sağlık Bakanlığı, 77. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne 1 nöroloji uzmanı, 2 çocuk sağlığı uzmanı, 1 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı ile 20 de pratisyen hekim ataması yapıldı.
77. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Merve Nur Tekin ile Esma Kaya Özdemir, Nöroloji Uzmanı Zeynep Özdemir Acar ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Halil Kul’un ataması yapıldı.
Diğer yandan aynı kura ile Elbistan Devlet Hastanesi doktor kadrosuna Ahmet Arda Karakaya, Ayşegül Danacı, Berrin Günal, Esra Gözüaçık, Fatma Dilan Tekardıç, Fatma Zülal Gümüş, Hakan Sönmez, Meltem Boz, Muhammed İkbal Öksüz, Mustafa Serdar Özer, Nezaket Sarı, Oğuzhan Türkmen, Rabia Karabulut, Yılmaz Özgül, Yiğit Can Meral, Zekiye Mezdeği, Zeynep Nihan Çıkım, Özlem Koca, İbrahim Ercan Eken ve İlhan Özcan’ın ataması yapıldı.
Yeni atanan doktorların en kısa zamanda görevlerine başlamaları bekleniyor.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.