Ekonomiye can veren hizmet Onikişubat’ta

Gelecek nesillere aktarılacak ve miras kalacak projelerden biri de Onikişubat Belediyesi Akıllı Hizmet Binası. Üretken olma özelliği ve bulunduğu bölgeye prestij sağlayacak projenin çok yakında vatandaşın hizmetine açılması bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2018 09:30
Ekonomiye can veren hizmet Onikişubat’ta

Onikişubat Belediyesi Yeni Hizmet Binası 26 güneş panelleri ve gri su tesisatı ile israfın önüne geçerek, kendi tasarrufunu sağlayacak.

k2-119.jpg

Onikişubat Belediyesi 26 adet güneş panellerini bina içi ısıtmada ve soğutmada kullanarak, binanın elektrik ve doğalgaz enerji kullanımını düşürmeyi amaçlayıp, çevreye karşıda sorumluluğunu yerine getirmiş olacak. Ayrıca Gri su tesisatı ile de yağmur sularını arıtarak tekrardan uygun alanlarda dönüşümlü olarak kullanımı sağlanacak.

k1-161.jpg

Mahçiçek “Üreten Türkiye, Üretken Belediye”

Üreten Türkiye olma yolunda projeler hayata geçiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, hayata geçirdiği projelerin ve yapıların gelecek nesillere faydalı bir miras olmasını istiyor. Bu kapsamda da sadece bina inşa etmek istemediğini, o binaların insan odaklı hizmet vererek, fayda sağlaması gerektiğini belirterek “ Yeni hizmet binamızın inşaat süreci tamamlanmak üzere. Gelecek nesillere miras olarak bıraktığımız bu binamızda öncelikle otopark sorunumuz ortadan kalkacak. Daha sistematik hareket ederek, hızlı işletim sistemimiz ile vatandaşımıza hizmetin en iyisini vermeyi hedefliyoruz. Her konuşmamda belirtiyorum, binalar yapmak çok kolay. Her yerel yönetim bina yapabilir ama öncelik bu binanın içini dolduracak insanlara fayda sağlamak. Sadece betondan ibaret bir yer inşa etmek doğru değil. Önemli olan insana yapılan yatırım. Bizlerde bu anlayış ile sadece betondan ibaret olmayıp, fayda sağlayan, üretken olan binaları hizmete açıyoruz. Belediyemizin yeni binasında da güneş panelleri ve gri su tesisatımız ile ekonomiye destek olup, israftan kaçınacağız” ifadelerine yer verdi.

k3-067.jpg

Başkan Mahçiçek, inşa ettikleri yapıların, projelerin bulunduğu bölgeye can suyu olduğunu belirterek, “ Yeni hizmet binamız bulunduğu bölgeye prestij sağlayarak, değer katacak. Hayata geçirdiğimiz her yapı, her proje aslında vatandaşımızın da bulunduğu bölgeyi değerlendiriyor, ekonomisine de katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.