Ekonominin gururu: İSKUR GRUP

Ekonominin gururu: İSKUR GRUP

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2016 17:04
Ekonominin gururu: İSKUR GRUP

Türkiye tarihinde görülmemiş bir darbe girişimine tanıklık ederken 81 ilde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da baş gösteren İstiklal ve istikbal nöbeti vatan uğruna sürüyor. 

15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün hain  teşebbüsüne tüm Türkiye tanıklık etti. Vatandaş tarihte eşi benzeri olmayan bir şekilde kendi ülkesinin askeri tarafından şehit edildi. Kafaları karıştıran hain darbe teşebbüsünde yanı sıra hainler ve fırsatçılar tarafından provoke edilmeye çalışılan ülke ekonomisi dimdik ayakta ve yatırımlarla büyümeye devam edecek. 

‘YATIRIMLAR KALDIĞI YERDEN DEVAM’

Yaptığı yatırımlarla Kahramanmaraş’ta ve Türkiye’de adından sıkça söz ettiren İskur grup, ekonomiye verdiği desteğini hız kesmeden, daha da fazlasıyla sürdürecek. İskur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul, 15 Temmuz gecesi teşebbüs edilen vatanın bütünlüğüne kast eden darbe girişimine vatandaşın demokrasi nöbeti ile cevap verdiğini belirtti.

Ulu emre itaati kendine ilke edinen Türk Milleti 15 Temmuz başkaldırısına inandığı liderin arkasında durarak cevap verdi diyen Kurtul, milletin gösterdiği şecaatle bütün dünyaya kendini kanıtladığını kaydetti.

‘TÜRK MİLLETİ DÜNYAYA SEMBOL OLACAK’

Türk milletinin göstermiş olduğu bu şanlı demokrasi direnişinin, eşitliğe, demokrasiye bağlılığın eşsiz bir örneği olduğunun altını çizen Kurtul, halkın antidemokratik, totaliter yönetimlere de eşi görülmemiş misal verdiğini belirtti. Kurtul, Türk milletinin dünya milletlerinin uyanışına sembol olacağını vurguladı.

Milletin fıtratında demokratik anlayışın  var olduğunu dile getiren Kurtul, millet fıtratının iktiza ettiği bu davranışı ve demokrasiye bağlılığı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı çığırda bularak 15 Temmuz gecesi vatan hainlerine karşı bunu fiile dökmüştür’ dedi.

Abdulkadir Kurtul son olarak: “Yaşasın Demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz” sözlerini kaydetti. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.