Eğitimden Siyasete: İl Milli Eğitim Müdürü Kahramanmaraş'ta Belediye Başkanlığı İçin Yarışa Girdi!

Eski İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, AK Parti'den Elbistan belediye başkan aday adayı oldu. Bürokrat, memleketine hizmet için siyaset sahnesine adım attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 19:20
Eğitimden Siyasete: İl Milli Eğitim Müdürü Kahramanmaraş'ta Belediye Başkanlığı İçin Yarışa Girdi!

Osmaniye ve Bilecik illerinde uzun yıllar il milli eğitim müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ramazan Çelik, siyasi kariyerine AK Parti'den belediye başkan aday adayı olarak adım attı.

2024 yerel seçimlerine yönelik olarak milli eğitim bürokratları arasında adaylık açıklamaları hız kazanırken, tanınmış ve saygın isimlerden biri olan eski milli eğitim müdürü Ramazan Çelik de Kahramanmaraş Elbistan'da adaylık kararını kamuoyuyla paylaştı.

Çelik, 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde AK Parti Elbistan belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Ramazan Çelik, 1968 yılında Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde dünyaya gelmiş olup, eğitim camiasında çeşitli kademelerde görev almış bir isimdir. İzmir Buca İlçe Milli Eğitim'de Şube Müdürlüğü gibi önemli görevlerin yanı sıra Elbistan'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve sonrasında Osmaniye ile Bilecik illerinde il milli eğitim müdürlüğü gibi sorumlulukları üstlenmiştir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.