Edebiyatseverler dikkat! Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam'ın hikayesi konuşulacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Kütüphane Söyleşileri'nde bu hafta Serdar Yakar, Cahit Zarifoğlu ve Güzel Adamlar'ı anlatacak. 5 Haziran Çarşamba, 14:00, Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2024 21:29
Edebiyatseverler dikkat! Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam'ın hikayesi konuşulacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin edebiyatseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilen programlarından Kütüphane Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu, araştırmacı yazar Serdar Yakar olacak. 5 Haziran Çarşamba günü Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde saat 14.00'da gerçekleşecek söyleşide Yakar, "Cahit Zarifoğlu ve Güzel Adamlar" konusunu ele alacak.

Şiir ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş'ta kültür sanat faaliyetleri kesintisiz devam ediyor! Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri'nde bu hafta, edebiyatseverler Yedi Güzel Adam'ın önde gelen isimlerinden Cahit Zarifoğlu ve arkadaşlarının hayatlarını ve eserlerini Serdar Yakar'ın anlatımıyla keşfedecek.

Tüm edebiyatseverler bu özel söyleşiye davetlidir!

Büyükşehir Belediyesi'nin okur ve yazarları bir araya getiren Kütüphane Söyleşileri programı, belirli aralıklarla edebiyatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu program kapsamında daha önce de birçok önemli yazar ve şair Kahramanmaraş'ta edebiyatseverlerle buluşmuştu.

Eğer siz de edebiyata ve Cahit Zarifoğlu'na ilgi duyuyorsanız, 5 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'da Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'ne Kütüphane Söyleşileri'ne bekleniyorsunuz!

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.