Dulkadiroğlu’ndan yeni imar alanlarına alt yapı çalışması

Dulkadiroğlu değişiyor ve dönüşüyor sloganıyla ilçede yeni imar alanları oluşturan Belediye Başkanı Necati Okay, bu alanların alt yapı çalışmalarının eksiksiz bir şekilde yapıldığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2018 10:28
Dulkadiroğlu’ndan yeni imar alanlarına alt yapı çalışması

Fen İşleri Asfalt Şantiyesi’n de incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, burada yaptığı açıklamada bölgesine yapılan çalışmaları değerlendirdi. Alt yapı çalışmalarının yeni imar alanlarında devam ettiğini aktaran Başkan Okay, günlük 500 ton asfalt döküldüğünü anlattı.

necoo.jpg

Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Asfalt şantiyemiz yaz sezonu nedeniyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Günlük yaklaşık 500 ton asfaltı ihtiyaç duyulan mahallelerimize sermekteyiz. Bu yoğun çalışmayı yaz sonuna kadar da sürdüreceğiz. Özellikle yeni imar bölgelerimizde yol açma ve alt yapı çalışmalarını yoğunlaştırmış durumdayız. İlçemizin değişimi ve dönüşümü için yoğun mesaimizi sürdüreceğiz. Bölgemizin değişimi ve dönüşümü yönünde vatandaşımıza söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirme adına da ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.