Dulkadiroğlu'nda Ulaşım Devrimi: Şehir Merkeziyle Kırsal Mahalleler Aynı Standartta!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay liderliğinde kırsal ve şehir içi ulaşımı yükseltiyoruz. Güvenli, konforlu ve eşit ulaşım için çalışıyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2023 11:48
Dulkadiroğlu'nda Ulaşım Devrimi: Şehir Merkeziyle Kırsal Mahalleler Aynı Standartta!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçedeki ulaşım standardını artırmak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Başkan Okay, göreve geldikleri günden bu yana şehir merkezi ile kırsal mahallelerin ulaşım standardını aynı seviyeye getirdiklerini belirtti.

Ulaşım konusuna büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Okay, bu çabalarının sonucunda şehir merkezi ve kırsal mahallelerdeki ulaşım sorununun çözüldüğünü ifade etti.

dulkadiroglunda-yollar-daha-guvenli-ve-konforlu-baskan-okaydan-ulasim-vurgusu.jpg

Belirli aralıklarla ulaşım standardını yükseltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Okay, yaptıkları çalışmaları şu şekilde özetledi: 'Göreve geldiğimizden beri bölgenin ulaşım standardını yükseltmek için önemli adımlar attık. Vatandaşlarımızın konforunu ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden çalıştık. Bu çabalarımızı aynı azim ve özveriyle sürdürüyoruz. En son olarak Bertiz Boyalı mahallesinde ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Bölgedeki taş ocağından elde ettiğimiz malzemelerle yollarımızın standardını artırıyoruz. Halkımızın güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için bu çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Kırsal mahallelerimizin ulaşım standardını artırdık ve şehir merkeziyle arasındaki farkı ortadan kaldırdık. İlçe genelinde kış ayları öncesinde yol bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğiz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.