Dulkadiroğlu’nda oy’sa engel yok

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, her seçim olduğu gibi bu seçimde yaşlı ve engelli vatandaşlar için ulaşım hizmeti vereceklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2019 14:17
Dulkadiroğlu’nda oy’sa engel yok

Oy kullanmaya engel olmadığını dile getiren Başkan Okay, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Okay, ‘Oy’sa Engel Yok’ sloganı ile başlatılan projeye destek olduklarını kaydeden Başkan Okay, ilçesinde yaşlı ve engelli vatandaşları sandığa taşıyacaklarını vurguladı.
Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın oy kullanmaları konusunda üzerimize düşeni yapacağız. ‘Oy’sa engel yok’ sloganıyla başlatılan çalışmaya destek veriyoruz. Bu kapsamda belediyemizde bulunan tüm araçları engelli ve yaşlı vatandaşların oy kullanmaları konusunda görevlendirdik. Bu görev çerçevesinde personellerimiz engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı evlerinden alacak, oy kullanma işleminin ardından da sağ salim evlerine bırakacaklardır. Vatandaşlarımız bu hizmetimize 0344 212 46 00 - 444 9812 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirler.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.