Dulkadiroğlu'dan Çağlayancerit'e Hızlı Ulaşım İçin Çalışmalar Hız Kesmiyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu'nun kırsal mahallelerinden Çağlayancerit'e bağlantı yollarını iyileştiriyor. Ulaşım rahatlığı geliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2023 11:19
Dulkadiroğlu'dan Çağlayancerit'e Hızlı Ulaşım İçin Çalışmalar Hız Kesmiyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Ağabeyli, Kemallı ve Başdevrişli mahallelerinden Çağlayancerit'e uzanan bağlantı yolunun ulaşım kalitesini artırmak amacıyla asfalt öncesi zemin hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor.

Şehrin genel ulaşım altyapısını güçlendirmek için kararlı bir şekilde yol yenileme çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Ağabeyli, Kemallı ve Başdevrişli mahallelerini Çağlayancerit'e bağlayan kritik bağlantı yolu üzerinde yoğun bir çaba harcıyor.

kahramanmarasta-ulasim-konforu-yeniden-tanimlaniyor.jpg

Bu yol, yağışlar ve deprem nedeniyle ciddi şekilde zarar görmüş ve ulaşım konforunu olumsuz etkilemiştir. Bu sorunu çözmek amacıyla, asfalt kaplama öncesinde gerekli zemin hazırlıkları hızla tamamlanıyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu özenli çalışmalar sonucunda, bölgedeki ulaşım sorunları önemli ölçüde giderilmiş olacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin yerleşim bölgelerinin ulaşımının iyileştirilmesi amacıyla yol bakımı, onarımı ve yenileme çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiği vurgulanmaktadır. Bu çabalar, şehir sakinlerinin güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için devam etmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.