Dulkadiroğlu Gençlik Kolları mahalle teşkilatları ile bir araya geldi

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali çam, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Ebutalip Ceren programa katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2018 12:59
Dulkadiroğlu Gençlik Kolları mahalle teşkilatları ile bir araya geldi

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali çam, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ebutalip Ceren ve İlçe Başkan Yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleşen programa Gençlik Kolları Mahalle Teşkilatları yoğun ilgi gösterdi.

m1-220.jpg

44 merkez mahalle ve 58 kırsal mahalle olmak üzere toplam da 102 mahallede teşkilatlanmayı tamamladığını belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ebutalip Ceren yaptığı açıklamada; “Bizler iman ve aksiyon gençliğiyiz, bizler yükümüzün ne kadar ağır, yolumuzun ne kadar uzun olduğunun farkındayız ama şuan şuradaki atmosferden anlıyorum ki bizim yol arkadaşlarımız karşımıza çıkacak tüm zorluklara beraberce göğüs gerecek durumda. Bizim bize güvenmemiz gerekiyor değerli kardeşlerim bu güveni AK Parti bizlere verdi. Şimdi gençlik olarak bizlerin bir şeyler yapma zamanı geldi. Şuanda mecliste çok sayıda genç kardeşimiz mevcut zira AK Parti yönetimlerinde ve teşkilatlarında yani her kademede genç kardeşimizi görmek mümkün. AK Parti öncesinde gençler adına kararlar alınıp sahneye bizleri sürüyorlardı. Artık biz karar alıyoruz gelecek adına neler yapabilirizin kaygısına bizler düşüyoruz. Tabi bunları yaparken de arkamızda bize her daim destek olan bir AK Partinin olduğunu unutmadan emin adımlarla geleceğe yürüyoruz” dedi.

2-133.jpg

Ceren; “ Güçlü Türkiye gençlerin gönül ikliminde inkişaf edip omuzlarında yükselmeye devam edecektir Şuradaki kalabalığı görüp te duygulanmamak elimizde değil. Tüm cefakâr yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler beraberce çok daha uzun yol yürüyeceğiz rabbim ayağımıza taş değdirmesin" diyerek sözlerine son verdi.

Program son olarak mahalle başkanlarına mazbata teslimi ile son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.