Dr. Mehmet Ünal bölgeye psikolojik danışmanlık yapıyor

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bulunan Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik olarak psikolojik danışmanlık hizmeti sunulan İLGİ Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Dr.Mehmet Ünal ile Bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2021 10:38
Dr. Mehmet Ünal bölgeye psikolojik danışmanlık yapıyor

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Atatürk Caddesi Efsus İş Merkezi Kat:2 de bulunan İLGİ Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel eğitim faaliyetleriyle Afşin,Elbistan ve Göksun Bölge halkımıza hizmet veriyor.

Basın Mensuplarını kabul eden ve İLGİ Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezine yönelik bilgilendirmede bulunan Dr.Mehmet Ünal, İlgi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezinde; Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik olarak psikolojik danışmanlık hizmeti sunulmakta, ayrıca Çift ve Aile Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Eğitim Danışmanlığı (Koçluğu) hizmeti verilmektedir. Çocuklarda davranış problemleri, ergenlik dönemi sorunları, akademik (verimli ders çalışma, okul başarısı) konularında, yetişkinlerde kaygı, depresyon, OKB, Kişilik Bozuklukları, Panik Atak, Özgüven Sorunları vb konularda psikolojik danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır. Eğitim faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor dedi.

Dr. Mehmet Ünal Kimdir?

Psikolojik Danışman Dr.Mehmet Ünal, 1984 Yılında Mersin ili Silifke ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Mersin/Erdemli’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde 2013 yılında  yüksek lisansı 2020 yılında doktora eğitimlerini tamamladı.

2008 yılından bu yana eğitim ve ruh sağlığı alanında psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.