Dora, "Ekinözü hizmetlerin en iyisini almaya layıktır"

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarından çalışkanlığıyla göz dolduran Zuhal Karakoç Dora içmeleri ile meşhur Ekinözü’ne gitti. Dora burada vatandaşlarla buluştu. Dertlerini dinledi, destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2018 13:31
Dora, "Ekinözü hizmetlerin en iyisini almaya layıktır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 2. sıra milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, seçim kampanyasını hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında, İnsan sağlığına özellikle cilt, mide ve böbrek hastalıklarının tedavisinde iyi gelen meşhur İçmeleri ile ünlü 11 bin 500 nüfusa sahip Ekinözü İlçesi’nde seçmen vatandaşlar ile buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 24 Haziran seçimlerinde 2. sıra Milletvekili adayı gösterilen Zuhal Karakoç Dora, seçim kampanyası kapsamanda gittiği Ekinözü İlçesi’nde, esnaf ve vatandaş seçmenlerle buluştu.

zu2.jpg

Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, seçim çalışmalarını Kahramanmaraş İlinin kuzey doğusunda Çağlayancerit ve Elbistan İlçeleri arasında yer alan Ekinözü’nde sürdürdü. İçmeleri ile meşhur ve özellikle cilt, mide ve böbrek hastalıklarına çok iyi gelen bir su kaynağına sahip olan Ekinözü’ bu bakımdan yatırım özelliği taşıdığına dikkat çekti. Afşin’in ardından Ekinözü’nde de vatandaşla buluşan Dora, MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptı. Dora, vatandaşları da ziyaret ederek onlarla da tek tek sohbet etti.

"EKİNÖZÜ HİZMETLERİN EN İYİSİNİ ALMAYA LAYIKTIR"

Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Anadolu topraklarını hizmet yağmuruna tutturacağına dikkat çeken Dora, "Bu hizmetlerin sizlere gelmesi için MHP’nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Kahramanmaraş’ımızın ve Ekinözü İlçemizin bugüne kadar alamamış olduğu hizmetleri MHP iktidarında sunacağız, insanımızın sağlığına iyi gelen bu su kaynağının çevresine daha güzel ve yaşana bilir sosyal tesisiler yapacağız, yerli ve yabancı turizminin canlanmasına katkı sunacağız. Bu nedenle İnanıyorum ki Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz bu hizmetlerin gelmesi için 24 Haziran’da MHP’ye daha güçlü destek verecek" dedi.

zu.jpg

Ülkeye kalıcı ve güzel hizmetler sunabilmek içi, daha güçlü bir Türkiye hayali kurduklarını anlatan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora,” 24 Haziran’da Partimize tam destek istiyoruz" diye konuştu.

ÇARDAKTA İFTAR

Gün boyu Ekinözü’nde İlçe merkezinde ve mahallelerinde gerçekleştirdiği seçim çalışmaların ardından, Göksun’a geçen Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, burada Çardak mahallesinde iftar molası verdi. Çardaklı Bozkurt ve Güloğlu ailelerinin birlikte verdiği iftara MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ile katılan Karakoç Dora, Çardaklı seçmenler tarafından güler yüzle karşılandı. MHP’li Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, iftara katılan vatandaşlarla bol bol sohbet etti, onlarla dertleşti. Bozkurt ve Güloğlu ailelerinin iftar yemeğine Zafer öner ve Nusret Güloğlu, ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.