Doğanın Kalbinde Lüks Bir Vaha: The Datai Langkawi'nin 5 Yeni Villasi!

25 yıl sonra yepyeni bir yüzle: Doğanın kalbinde lüks konaklama, 5 yeni villa, muhteşem manzaralar ve daha fazlası...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 14:19
Doğanın Kalbinde Lüks Bir Vaha: The Datai Langkawi'nin 5 Yeni Villasi!

Kuzeydoğu Malezya'nın gözde tatil cenneti Langkawi Adası'nda yer alan The Datai Langkawi, 25 yıllık bir aradan sonra yenilenmiş haliyle misafirlerini bekliyor. Doğayla iç içe lüks bir konaklama deneyimi sunan otel, 5 yeni villa ile genişleyen konaklama seçenekleri ve yenilenen tasarımıyla göz kamaştırıyor.

ada6.webp

DOĞANIN KALBİNDE, LÜKSÜN ZİRVESİNDE

Kıyıdan 300 metre yükseklikte, yağmur ormanlarının ve turkuaz denizin muhteşem manzarasına karşı konumlanan The Datai Langkawi, 2001 yılında kazandığı Ağa Han Mimarlık Ödülü'nün de hakkını veriyor. 535 farklı kelek türüne ev sahipliği yapan bu eşsiz bölgede doğayla iç içe bir tatil imkanı sunan otel, yenilenen yüzüyle daha da büyüleyici bir atmosfere bürünüyor.

LÜKS KONAKLAMA VE EŞSİZ DENEYİMLER

Özel plajında ücretsiz Wi-Fi erişimi sunan The Datai Langkawi, lüks konaklama birimleriyle misafirlerini cezbediyor. Golf sahası, yüzme havuzu ve tam donanımlı spa alanı gibi olanaklar sunan otel, unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor.

ada-5.webp

BÜYÜLEYİCİ MANZARALAR VE KONFORLU ODALAR

Özel balkonlu oturma alanlarına ve büyüleyici manzaralara sahip odalar, en-suite banyoları ve giyinme alanlarıyla konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Otelde misafirlerin ücretsiz kullanabileceği dağ bisikletleri de bulunuyor.

LEZZET DURAKLARI

Yağmur ormanlarının içinde yer alan Gulai House adlı açık hava restoranında Malezya ve Hint mutfağının lezzetlerini tadabilirsiniz. Otelde ayrıca Batı mutfağı ve Tay lezzetleri sunan diğer restoranlar da mevcut.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.