Doğa’da rekor katılım ile bursluluk sınavı

Doğa Kolejinin yüzde 100'e varan burs oranlarıyla başarıyı ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı heyecanı rekor katılım ve yoğun ilgi ile gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2019 12:40
Doğa’da rekor katılım ile bursluluk sınavı

Kahramanmaraş’ta eğitime taze kan olarak başlayan Doğa Koleji, bursluluk sınavı ile kalitesini bir kez daha ortaya koydu.

doga’da-rekor-katilim-ile-bursluluk-sinavi.jpg

Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü’nde gerçekleşen sınava olan katılım rekor seviyeye ulaştı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdiresi Emel Seçinti, 6 bin kişilik bir katılım olduğunu söyledi. Seçinti; “Katılımın yoğun olmasından dolayı çok mutluyuz. 6 bin kişilik bir katılım bekliyoruz. Kahramanmaraş’ta Doğa Kolejinin güzel bire enerjisi var. Yüksek bir beklenti var ve bizde bu beklentinin farkındayız. İlk yılımızda bu heyecanı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bursluluk sınavı ile bu heyecanımızı tatmış olduk” dedi.

doga’da-rekor-katilim-ile-bursluluk-sinavi1.jpg

Eğitimde farklı tekniklere gidildiğini belirten Emel Seçinti; “Eğitimde artık farklı tekniklere gidiliyor. Yaparak, yaşayarak öğrenme modeline geçiş başladı. Biz de bu doğrultuda yetiştirmeler yapmak istiyoruz. Bunun etkisiyle de uygulama sahası olan eğitim modelinde hizmet veriyoruz. İnsanlar da bunun üzerine talep oluşturuyorlar. Akademik başarının yanında teknik bilgiler de önemli ve çocuklarımıza bunları küçük yaşlarda verebiliriz. Çok yönlü bireyler, yabancı dil bilen, kendini geliştiren ve kendini güzel ifade edebilen nesiller yetiştirmek amacı ile buradayız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.